Sportime
NBA

Κορονοϊός: Δωρεά 1 εκατ. μασκών από NBA, Νικς και Νετς

Κώστας Παπαδόπουλος 1 λεπτά ανάγνωσης
Κορονοϊός: Δωρεά 1 εκατ. μασκών από NBA, Νικς και Νετς
Πρόσθεσε το Sportime στις αγαπημένες σου πηγές

Ο κορονοϊός βρίσκεται σε έξαρση στις ΗΠΑ και το ΝΒΑ σε συνεργασία με τους Νικς και τους Νετς δώριζει ένα εκατομμύριο μάσκες στην πόλη της Νέας Υόρκης.

Ένα εκατομμύριο χειρουργικές μάσκες θα δοθούν από το NBA και τους Νιου Γιορκ Νικς και τους Μπρούκλιν Νετς στην περιοχή της Νέας Υόρκης για την καταπολέμηση του κορονοϊού.

Ο κυβερνήτης της Νέας Υόρκης, Άντριου Κουόμο, ανακοίνωσε την είδηση στο twitter: «Η Νέα Υόρκη σας ευχαριστεί. Είμαστε απόλυτα ευγνώμονες για το δώρο αυτό που είναι απαραίτητο».

Σύμφωνα με το ESPN, οι παίκτες από το NBA και το WNBA έχουν αποφασίσει επίσης να δωρίσουν 50 εκατομμύρια δολάρια στη μάχη κατά του κορονοϊού.

NEW: The @NBA is contributing 1 million desperately needed surgical masks for New York's essential workers in collaboration with @nyknicks, @BrooklynNets and China's Consul General Huang Ping.

New York thanks you.

We are beyond grateful for this gift of critically needed PPE.

— Andrew Cuomo (@NYGovCuomo) April 4, 2020

Επίσης σε κατηγορίες: Μπάσκετ

Σχετικά άρθρα

Περισσότερα στην κατηγορία

Πρόσφατα νέα

Περισσότερα από Κώστας Παπαδόπουλος

Από άλλη κατηγορία

Τελευταία νέα