Μυστήριο με τον τραυματισμό του ΛεΜπρόν Τζέιμς!
H επιστροφή του ΛεΜπρόν Τζέιμς μπορεί να καθυστερήσει! Ο 32χρονος φόργουορντ τραυματίστηκε τα Χριστούγεννα, στην αναμέτρηση των Λος Αντζελες Λέικερς με τους Γκόλντεν Στείτ Γουόριορς.
Και από τότε, σχεδόν δύο εβδομάδες αργότερα - και μολονότι οι Λέικερς ανέφεραν πως η κατάστασή του λογίζεται «από ημέρα, σε ημέρα» - ακόμη δεν έχει επιστρέψει!
Ενα δημοσίευμα στην ιστοσελίδα onsmash.com αναφέρει πως ο Τζέιμς ταλαιπωρείται από την κήλη αθλητών! Δηλαδή το περίφημο σύνδρομο κοιλιακών!
Και πως για την περίπτωση του απαιτείται ξεκούραση ενός μήνα! Και με δεδομένο πως δεν θα προτιμηθεί η λύση της επέμβασης, ο Τζέιμς δεν θα μπορεί να αποδίδει στο 100% των δυνατοτήτων του, σε μία σεζόν όπου οι Λέικερς κάνουν την αντεπίθεσή τους για να μπουν στα πλέι οφ!
http://www.sportime.gr/basket/nba/224640/to-apisteyto-chameno-rekor-toy-vionikoy-lempron-vids/
http://www.sportime.gr/panathinaikos-bc/233175/aytos-einai-o-son-kilpatrik-pics/
