Sportime
NBA

Ο Λέοναρντ πήγε στο Λος Αντζελες και βλέπει μπέιζμπολ (vid)

Sportime Team 1 λεπτά ανάγνωσης
Ο Λέοναρντ πήγε στο Λος Αντζελες και βλέπει μπέιζμπολ (vid)
Πρόσθεσε το Sportime στις αγαπημένες σου πηγές

Ο Κάουι Λέοναρντ δεν πρόκειται να ακολουθήσει τα βήματα του Μάικλ Τζόρνταν.

Βρέθηκε στο γήπεδο των Λος Αντζελες Ντότζερς για να παρακολουθήσει και όχι να παίξει μπέιζμπολ. Μία κίνηση, η οποία ερμηνεύετηκε με διαφορετικές σκέψεις.

Τα αμερικανικά Μέσα Ενημέρωσης επιμένουν πως ο χρόνος του στο Σαν Αντόνιο έχει τελειώσει. Και πως αναμένεται να ζητήσει ανταλλαγή σύντομα.

Η παρουσία του στο Λος Αντζελες μπορεί να σημαίνει και την έναρξη συζητήσεων με μία από τις ομάδες της πόλης, τους Λέικερς ή τους Κλίπερς. Με τους πρώτους να συγκεντρώνουν τις περισσότερες πιθανότητες.

Αυτό, πάντως, που δεν φέρει αμφισβήτησης είναι το σχόλιο που ακούστηκε για την επιλογή. Βλέπετε, στα παιχνίδια των πλέι οφ ο Λέοναρντ επέλεξε να μην βρεθεί καν στο γήπεδο. Ωστόσο, για... χάρη των Ντότζερς βρέθηκε στην άβολη εξέδρα.

Μέσα σε όλα αυτά, υπάρχει και η φημολογία πως το καπέλο στο κεφάλι του έχει το έμβλημα των Λέικερς...

https://twitter.com/ringer/status/994804534718451712

Επίσης σε κατηγορίες: Μπάσκετ

Σχετικά άρθρα

Περισσότερα στην κατηγορία

Πρόσφατα νέα

Περισσότερα από Sportime Team

Από άλλη κατηγορία

Τελευταία νέα