Sportime

Βόλος: Με αυτή την ομάδα βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις

Βαγγέλης Λάσκαρης 1 λεπτά ανάγνωσης
Βόλος: Με αυτή την ομάδα βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις
Πρόσθεσε το Sportime στις αγαπημένες σου πηγές

Με μία λιτή ανακοίνωσή της η ΠΑΕ Βόλος την Κυριακή (16/2) ενημέρωσε πως έχει ξεκινήσει τις συζητήσεις με επιχειρηματίες εκτός Βόλου για τη μεταβίβαση του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών.

Αναμφίβολα μία σημαντική εξέλιξη για οποιαδήποτε ομάδα της Super League 1. Προφανώς και το μεγάλο ερώτημα είναι το ποιος έχει εκφράσει το ενδιαφέρον.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Sportime, πρόκειται για ομάδα της Βόρειας Ελλάδας και αυτή είναι η Βέροια. Η «Βασίλισσα του Βορρά» έδωσε τον δικό της αγώνα φέτος για να ανέβει από τη Football League στη Super League 2, αλλά μάλλον δεν θα τα καταφέρει. Η ήττα στο Αιγάλεω και η ισοπαλία μετά με τα Τρίκαλα την άφησαν πολύ πίσω. Με τον Ιωνικό να έχει βρει ρυθμό και να είναι στο +5 έξι αγωνιστικές πριν τη λήξη του πρωταθλήματος, οι πιθανότητες δεν είναι υπέρ των Ημαθιωτών.

Γι' αυτό και ετοιμάζουν το plan b. Αυτό είναι η εξαγορά των μετοχών της ΠΑΕ Βόλος. Το θέμα, όμως, δεν είναι τόσο απλό. Υπάρχουν εμπόδια και ένα εξ αυτών είναι ότι οι διοικούντες του Βόλου επιθυμούν η ομάδα να παραμείνει στην πρωτεύουσα της Μαγνησίας και να μην... αλλάξει πόλη.

Κάντε follow στο Sportime

Κάντε like στην σελίδα του Sportime στο Facebook

Ακολουθήστε το Sportime στο Instagram

Επίσης σε κατηγορίες: Football League Super League Ποδόσφαιρο

Σχετικά άρθρα

Περισσότερα στην κατηγορία

Πρόσφατα νέα

Περισσότερα από Βαγγέλης Λάσκαρης

Από άλλη κατηγορία

Τελευταία νέα