Κυριακή 5 Ιουλίου 2026
Sportime

Εκδρομή… διαρκείας του ΟΦΗ στην Ξάνθη

Οι Κρητικοί φεύγουν για την ακριτική πόλη το Σάββατο (22/9) και θα επιστρέψουν την Πέμπτη (27/9), έπειτα από δύο παιχνίδια για πρωτάθλημα και Κύπελλο

Sportime Team 1 λεπτά ανάγνωσης
Εκδρομή… διαρκείας του ΟΦΗ στην Ξάνθη
Πρόσθεσε το Sportime στις αγαπημένες σου πηγές

Ένα μικρός… μαραθώνιος αρχίζει για τον ΟΦΗ αυτό το Σάββατο (22/9) και θα ολοκληρωθεί την ερχόμενη Πέμπτη (27/9)!

Οι Κρητικοί θα κληθούν να αντιμετωπίσουν δύο φορές μέσα σε πέντε μέρες την Ξάνθη, εκτός έδρας. Η αρχή γίνεται για το πρωτάθλημα και συγκεκριμένα την Κυριακή (23/9) και η συνέχεια είναι την Τετάρτη (26/9) για το Κύπελλο.

Η κλήρωση έκανε τα δικά της… παιχνίδια και οι παίκτες του Νίκου Παπαδόπουλου θα δώσουν δύο συνεχόμενα στην ακριτική πόλη.

Αυτό σημαίνει ότι θα μεταβούν στην Ξάνθη από το Σάββατο και θα μείνουν εκεί και για το παιχνίδι του Κυπέλλου, αφού δεν έχει καμία απολύτως λογική να επιστρέψουν και να ξαναφύγουν. Στη βάση τους θα γυρίσουν την Πέμπτη (27/9).

Ο Παπαδόπουλος αναμένεται να πάρει στην αποστολή όλους τους παίκτες, αφού ακόμη κι αυτοί που δεν θα είναι στην αποστολή, αναμένεται να προπονηθούν μαζί με την υπόλοιπη ομάδα στην Ξάνθη.

Πάντως μέχρι στιγμής δεν υπάρχουν ιδιαίτερα προβλήματα. Ο Ντίνας ξεπέρασε τις ενοχλήσεις και υπολογίζεται κανονικά, ενώ εκτός είναι μόνο ο τερματοφύλακας Δερμιτζάκης, που ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα.

http://www.sportime.gr/ofi/150853/gs-ston-ofi-erchetai-o-mpoysis/

http://www.sportime.gr/ofi/150608/ofi-proponithike-kanonika-i-ntinas/

Επίσης σε κατηγορίες: Stoiximan Super League Ποδόσφαιρο

Σχετικά άρθρα

Περισσότερα στην κατηγορία

Πρόσφατα νέα

Περισσότερα από Sportime Team

Από άλλη κατηγορία

Τελευταία νέα