Τρίτη 7 Ιουλίου 2026
Sportime

ΟΦΗ: Νοκ άουτ ο Κώστας Γιαννούλης

Νοκ άουτ από την προπόνηση του ΟΦΗ την Πέμπτη (18/3) βγήκε ο Κώστας Γιαννούλης στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο.

Μαρία Καλτσίδη 1 λεπτά ανάγνωσης
ΟΦΗ: Νοκ άουτ ο Κώστας Γιαννούλης
Πρόσθεσε το Sportime στις αγαπημένες σου πηγές

Νοκ άουτ από την προπόνηση του ΟΦΗ την Πέμπτη (18/3) βγήκε ο Κώστας Γιαννούλης στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο.

O Κώστας Γιαννούλης αισθάνθηκε ενοχλήσεις στην οσφυϊκή μοίρα, άρχισε άμεσα θεραπεία και η κατάστασή του θα επαναξιολογηθεί.

Οι Βαχίντ Σελίμοβιτς και Ρικάρντο Βαζ συμμετείχαν σε μέρος του προγράμματος, κάνοντας παράλληλα θεραπεία.

Οι Τζόναθαν Ντε Γκούζμαν και Χουάν Νέιρα έκαναν θεραπεία και ατομικό πρόγραμμα στο γήπεδο με τρέξιμο. Θεραπεία συνέχισαν οι Απόστολος Γιάννου, Δημήτρης Σωτηρίου, Κοσμάς Τσιλιανίδης και Αντίλ Ναμπί.

Το σημερινό πρόγραμμα των «ομιλητών» περιελάμβανε ασκήσεις ταχύτητας και τακτικής.

Η επόμενη προπόνηση του ΟΦΗ έχει προγραμματιστεί για αύριο, Παρασκευή (19/3), στις 11:00 στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο, μετά το τέλος της οποίας θα ανακοινωθεί η αποστολή για την πρεμιέρα των Play Out της Super League με τον Βόλο.

Επίσης σε κατηγορίες: Super League Ποδόσφαιρο

Σχετικά άρθρα

Περισσότερα στην κατηγορία

Πρόσφατα νέα

Περισσότερα από Μαρία Καλτσίδη

Από άλλη κατηγορία

Τελευταία νέα