Το αναμενόμενο με Μποτία

Ο Ισπανός κεντρικός αμυντικός βρέθηκε στα γραφεία της ΠΑΕ και έλυσε το συμβόλαιό του, το οποίο έτσι κι αλλιώς ολοκληρωνόταν τον Ιούνιο.
Το αναμενόμενο με Μποτία

Ήταν κάτι που δεν θα άλλαζε. Ο Αλμπέρτο Μποτία βάδιζε στις τελευταίες του στιγμές στον Ολυμπιακό. Το συμβόλαιό του έληγε τον Ιούνιο και ο ίδιος ετοίμαζε τις βαλίτσες.

Ωστόσο, μπορεί να το πει κανείς και λίγο πρόωρο, αυτό που συνέβη την Παρασκευή (4/5). Ο 29χρονος κεντρικός αμυντικός πέρασε από τα γραφεία της ΠΑΕ Ολυμπιακός και έλυσε το συμβόλαιό του.

Το θέμα με τον Μποτία, κρατούσε καιρό τώρα. Για την ακρίβεια, από το περασμένο καλοκαίρι. Όταν πήγε να συζητήσει με τον μάνατζέρ του για την ανανέωση του συμβολαίου του.

Ωστόσο, ζήτησε ετησίως ένα ποσό πάνω από 800.000 ευρώ και φυσικά στον Ολυμπιακό, μόλις το άκουσαν, σταμάτησαν τις επαφές. Φέρεται να υπήρξε μία νέα προσέγγιση τον Ιανουάριο, αλλά η πλευρά του Μποτία δεν έπεφτε από αυτά που ήθελε.

Έτσι, ξεκίνησε η αντίστροφη μέτρηση για να φτάσουμε στην Παρασκευή (4/5), όπου βρέθηκε στα γραφεία του συλλόγου και έλυσε, το συμβόλαιό του, το οποίο ολοκληρωνόταν στα τέλη του Ιουνίου.

Παράλληλα, μέτρησε και το γεγονός πως έβγαλε πολλούς τραυματισμούς, το τελευταίο διάστημα, ενώ γενικότερα είχε χάσει και τη λάμψη του.

Όσο για τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, έχει προτάσεις από Ισπανία, με καλύτερη αυτή της Σοσιεδάδ.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Το αναμενόμενο με Μποτία», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Αλέξανδρος Χρηστάκος

Με μια μπάλα στο χέρι από μικρός. Κάποια στιγμή ξεκίνησε ερασιτεχνική καριέρα ποδοσφαιριστή στα χωμάτινα γήπεδα! Παράλληλα του άρεσε και να γράφει, γι' αυτά που ζούσε εντός των γραμμών. Γι' αυτό και σπούδασε δημοσιογραφία. Έκανε τα πρώτα βήματα στον Πρωταθλητή (1997-2011). Δούλεψε σε αθλητικά σάιτ Ολυμπιακών αποχρώσεων. Εν συνεχεία πέρασε από τη SportDay (2015-2017) και τώρα στο Sportime (από το 2017). Πλέον η μπάλα έφυγε για τα καλά από τα πόδια και είναι... στο γραπτό!