Βάργκας: Η Μπολόνια μπήκε στο παιχνίδι, ο Ολυμπιακός όμως κρατά το προβάδισμα
Νέα δεδομένα στη μεγάλη μάχη του Ολυμπιακού για Βάργκας
Η μεταγραφή του Ρούμπεν Βάργκας εξελίσσεται σε μικρό θρίλερ, αλλά ο Ολυμπιακός εξακολουθεί να βρίσκεται μπροστά στην κούρσα για τον Ελβετό εξτρέμ.
Η Μπολόνια έκανε βραδινή κίνηση για τον 28χρονο, όπως αποκάλυψε ο Τζιανλούκα Ντι Μάρτζιο. Οι Ιταλοί αναζητούν πιθανό αντικαταστάτη του Τζόναθαν Ρόου, όμως ο Βάργκας δεν αποτελεί τη μοναδική επιλογή τους. Στη λίστα υπάρχουν ακόμη οι Μπανγκουλά, Φαν Μπόμελ και Μπράιαν Θαραγόθα.
Στον Πειραιά, αντίθετα, η υπόθεση δουλεύεται εδώ και ημέρες. Η πρόταση που έχει δημοσιευτεί φτάνει τα 12 εκατ. ευρώ συν δύο εκατ. σε μπόνους και 10% ποσοστό μεταπώλησης, ενώ σημερινό ρεπορτάζ της AS παρουσιάζει τη Σεβίλλη κοντά σε πώληση περίπου 15 εκατ. ευρώ μαζί με τα μπόνους.
Ο ίδιος ο αθλητικός διευθυντής της Σεβίλλης επιβεβαίωσε ότι βρίσκονται σε συγκεκριμένες διαπραγματεύσεις για τον Βάργκας, ο οποίος εξακολουθεί να προπονείται χωριστά. Υπάρχει αισιοδοξία, όχι ακόμη υπογραφές.
Η Μπολόνια λοιπόν χτύπησε την πόρτα. Ο Ολυμπιακός, όμως, βρίσκεται ήδη μέσα στο σπίτι.
