Μαρσέιγ - Ολυμπιακός: Απίστευτη εντολή στους Έλληνες δημοσιογράφους στο «Βελοντρόμ»
Ασυνήθιστη οδηγία στους Έλληνες δημοσιογράφους στη Μασσαλία, λόγω της παρουσίας οπαδών της ΑΕΚ και του φόβου επεισοδίων στο «Βελοντρόμ».
Μια ασυνήθιστη οδηγία δόθηκε στους Έλληνες δημοσιογράφους που βρέθηκαν στο «Βελοντρόμ» για την αναμέτρηση της Μαρσέιγ με τον Ολυμπιακό, καθώς τους ζητήθηκε να αποφύγουν τους πανηγυρισμούς σε περίπτωση που σκόραραν οι Πειραιώτες.
Πριν από τη σέντρα του αγώνα της Πέμπτης (15/10), οι υπεύθυνοι ασφαλείας ενημέρωσαν τους εκπροσώπους των ελληνικών ΜΜΕ ότι έπρεπε να διατηρήσουν χαμηλούς τόνους στην εξέδρα Τύπου, προκειμένου να περιοριστεί ο κίνδυνος επεισοδίων.
Η συγκεκριμένη απόφαση συνδέθηκε με την παρουσία οπαδών της ΑΕΚ στις κερκίδες, οι οποίοι διατηρούν στενές σχέσεις με οργανωμένους υποστηρικτές της Μαρσέιγ. Μάλιστα, πριν από την έναρξη εμφανίστηκε πανό αφιερωμένο στην αθηναϊκή ομάδα, συνοδευόμενο από υβριστικό μήνυμα στα ελληνικά.
Οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού απουσίαζαν από το γήπεδο, έπειτα από σχετικό αίτημα του συλλόγου για λόγους ασφαλείας.
Τελικά, ο Σαντιάγκο Έσε πέτυχε το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης, χαρίζοντας στους «ερυθρόλευκους» τη νίκη με 1-0 και τη δεύτερη επιτυχία τους σε ισάριθμους αγώνες του Europa League.
