Sportime

Μαρσέιγ – Ολυμπιακός: Οι Γάλλοι τους είπαν πού να μείνουν και τώρα τους απαγορεύουν να κυκλοφορούν

Η απαγόρευση στη Μασσαλία δημιουργεί ένα πρόβλημα που οι Γάλλοι καλούνται πλέον να λύσουν για τους φιλάθλους του Ολυμπιακού.

Λευτέρης Παυλίδης 1 λεπτό ανάγνωσης
Το Βελοντρόμ στη Μασσαλία, όπου ο Ολυμπιακός θα αγωνιστεί χωρίς τους οπαδούς του.
Πρόσθεσε το Sportime στις αγαπημένες σου πηγές

Οι Γάλλοι αποφάσισαν να αφήσουν τους 3.500 οπαδούς του Ολυμπιακού εκτός Βελοντρόμ. Μόνο που τώρα έχουν να λύσουν ένα πρόβλημα που δημιούργησαν οι ίδιοι. Κάποιοι ερυθρόλευκοι βρίσκονται ήδη στη Μασσαλία και είχαν οργανώσει το ταξίδι τους ακολουθώντας τις οδηγίες της γαλλικής αστυνομίας.

Στις 22 Σεπτεμβρίου, οι γαλλικές Αρχές είχαν υποδείξει στους φιλάθλους του Ολυμπιακού να κλείσουν ξενοδοχεία κοντά στην πλατεία Joliette. Από εκεί θα μεταφέρονταν οργανωμένα στο γήπεδο. Τώρα απαγορεύουν την κυκλοφορία των οπαδών σε περιοχές του κέντρου, με περιορισμούς που αρχίζουν από το πρωί της Τετάρτης.

Και εδώ αρχίζουν τα δύσκολα για τους Γάλλους. Τι θα γίνει με όσους έκλεισαν ξενοδοχείο στην περιοχή που τους είχαν υποδείξει; Πώς θα μετακινηθούν όσοι βρίσκονται ήδη εκεί;

Το πιθανότερο είναι πως μέσα στις επόμενες ώρες θα χρειαστεί νέα συνεννόηση με τις γαλλικές Αρχές, αυτή τη φορά για την ασφαλή μετακίνηση και αναχώρηση των φιλάθλων που έχουν ταξιδέψει.

Γιατί το παιχνίδι της Πέμπτης θα γίνει χωρίς ερυθρόλευκη εξέδρα. Αλλά οι φίλαθλοι που βρίσκονται ήδη στη Γαλλία δεν εξαφανίζονται επειδή εκδόθηκε μια απαγόρευση. Και η ασφάλειά τους παραμένει ευθύνη των αρμόδιων Αρχών.

Επίσης σε κατηγορίες: Ποδόσφαιρο

Σχετικά άρθρα

Περισσότερα στην κατηγορία

Πρόσφατα νέα

Περισσότερα από Λευτέρης Παυλίδης

Από άλλη κατηγορία

Τελευταία νέα