Νέο «Γ. Καραϊσκάκης»: Το όραμα Μαρινάκη για γήπεδο 53.000 θέσεων που αλλάζει τον Ολυμπιακό
Ο Βαγγέλης Μαρινάκης παρουσίασε το νέο «Γεώργιος Καραϊσκάκης», ένα γήπεδο άνω των 53.000 θέσεων με στόχο να αποτελέσει το νέο σπίτι του Ολυμπιακού.
Μία από τις σημαντικότερες ημέρες στη σύγχρονη ιστορία του Ολυμπιακού αποτελεί η παρουσίαση του νέου «Γεώργιος Καραϊσκάκης» από τον Βαγγέλη Μαρινάκη. Το φιλόδοξο έργο φιλοδοξεί να αλλάξει τα δεδομένα όχι μόνο για τον σύλλογο αλλά και για ολόκληρο τον Πειραιά.
Ο πρόεδρος των «ερυθρόλευκων» αποκάλυψε πως το νέο γήπεδο θα έχει χωρητικότητα μεγαλύτερη από 53.000 θέσεις ενώ εξέφρασε την αισιοδοξία του ότι μέσα στα επόμενα τρία χρόνια ο Ολυμπιακός θα αγωνίζεται στη νέα του έδρα.
Ο Βαγγέλης Μαρινάκης υπογράμμισε ότι ο σύλλογος δεν ζητά οικονομική στήριξη από το κράτος αλλά μόνο τη νομοθετική ρύθμιση που απαιτείται για να προχωρήσει το έργο. Παράλληλα στάθηκε στη διαρκή ανάπτυξη του Ολυμπιακού σε όλα τα επίπεδα τονίζοντας πως μέσα σε 16 χρόνια ο σύλλογος κατέκτησε 300 τίτλους.
Ιδιαίτερη αναφορά έγινε και στις επιτυχίες της ποδοσφαιρικής ομάδας με την κατάκτηση του Conference League και του UEFA Youth League ενώ ο πρόεδρος των Πειραιωτών στάθηκε και στη σημασία των ακαδημιών, χρησιμοποιώντας ως χαρακτηριστικό παράδειγμα την πορεία του Παναγιώτη Ρέτσου.
