ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός – ΑΕΚ 6-0: Ο αγώνας πριν την τραγωδία (vid)

Το ματς στο παλιό Καραϊσκάκη...
Ολυμπιακός – ΑΕΚ 6-0: Ο αγώνας πριν την τραγωδία (vid)

Όλυμπιακός – ΑΕΚ 6-0: Από τη μία στιγμή στην άλλη, έτσι απλά, πως γίνεται ένας αγώνας που έχει κερδίσει η αγαπημένη σου ομάδα με 6-0 έναν από τους μεγάλους σου αντιπάλους, να μετατραπεί σε τραγωδία. Στον αγωνιστικό χώρο ο Ολυμπιακός «ζωγράφιζε» και έκανε την ΑΕΚ ό,τι ήθελε. Την κέρδισε με 6-0 και όλα πήγαν καλά στο παιχνίδι.

Ήταν η 20ή αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α’ Εθνικής. Είχε ντέρμπι. Ο Ολυμπιακός εναντίον της ΑΕΚ, στο Στάδιο Καραϊσκάκη. Ντέρμπι με τα όλα του. Οι βαθμοί διαφοράς ανάμεσα στην ομάδα του Πειραιά και τους «κιτρινόμαυρους», μόλις δύο. Για τον αγώνα είχαν εκδοθεί 35.450 εισιτήρια. Και είχαν όλα τους εξαφανιστεί.

Το ματς θα άρχιζε στις 15:15. Από τις 12:00 ο κόσμος είχε αρχίσει να συρρέει στο Καραϊσκάκη. Περίπου μία ώρα πριν από τη σέντρα το γήπεδο γέμισε. Ασφυκτικά. Δεν έπεφτε καρφίτσα, όπως θα έλεγε κανείς.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ – Μαρινάκης για Θύρα 7: «Θα συνεχίσουμε να τους κάνουμε υπερήφανους»

Στις 15:15 οι ομάδες ήταν έτοιμες, μπροστά στον διαιτητή Κουτούλα, για να αρχίσουν το μεγάλο ματς.

Είχαν περάσει 30 λεπτά αγώνα, όταν μετά από αράουτ του Βαγγέλη Κουσουλάκη και σέντρα του Τάκη Περσία, ο Μάϊκ Γαλάκος, λίγα μέτρα πλάγια αριστερά από την εστία της Α.Ε.Κ., στοπάρισε την μπάλα με το στήθος και κατεβάζοντάς την, έπιασε με το αριστερό του πόδι ένα φοβερό σουτ και κάρφωσε την μπάλα στα δίχτυα του Οικονομόπουλου, βάζοντας παράλληλα «φωτιά» στο στάδιο Καραϊσκάκη. Ήταν το 1-0.

Το δεύτερο ημίχρονο άρχισε με μια αλλαγή της ΑΕΚ Συγκεκριμένα ο Νικολάου είχε πάρει στο 46’ τη θέση του Θώδη. Λίγο αργότερα στο 51’ ο Μανωλάς πήρε το δρόμο για τα αποδυτήρια με δεύτερη κίτρινη κάρτα για διπλό σκληρό μαρκάρισμα επί του Μάϊκ Γαλάκου.

53’ Η μπάλα έφτασε από τον Βαγγέλη Κουσουλάκη στον Τάκη Περσία που μπήκε από αριστερά και τροφοδότησε τον Μάικ Γαλάκο, ο οποίος από τα έξι περίπου μέτρα κεραυνοβόλησε για δεύτερη φορά τον Οικονομόπουλο. Ήταν το 2-0.

68’ Μετά από σέντρα του Τάκη Νικολούδη, ο Βαγγέλης Κουσουλάκης έκλεψε την μπάλα από τον Καραβίτη και με δυνατό σουτ έστειλε στα δίχτυα γράφοντας το 3-0 και κάνοντας τις εξέδρες να παραληρούν από χαρά.

75’ Ο Τάκης Νικολούδης τροφοδότησε τον Κώστα Ορφανό μέσα στην περιοχή και ο τελευταίος με πλασέ έκανε το 4-0.

80’ Ο Νίκος Βαμβακούλας πήρε την μπάλα πίσω από τη σέντρα και αφού με μια τρελή κούρσα πέρασε όποιον βρήκε μπροστά του, σούταρε από δέκα μέτρα κάνοντας το 5-0.

84’ Μετά από σύγχυση στην περιοχή του Οικονομόπουλου, ο Κώστας Ορφανός σούταρε δυνατά, η μπάλα έφτασε στον Μάϊκ Γαλάκο ο οποίος σφράγισε τη μεγαλειώδη εμφάνιση, γράφοντας το 6-0.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Κάζιμιερζ Γκόρσκι): Σαργκάνης, Στ. Παπαδόπουλος, Κυράστας, Νοβοσέλατς, Βαμβακούλας, Κουσουλάκης, Περσίας, Νικολούδης, Ορφανός, Αναστόπουλος, Γαλάκος.

ΑΕΚ (Μίλτος Παπαποστόλου): Οικονομόπουλος, Παραπραστανίτης, Μανωλάς, Θώδης (46′ Νικολάου), Αρδίζογλου, Βλάχος, Ελευθεράκης, Καραβίτης, Κώττης, Μπάγεβιτς, Μαύρος.

Κάντε follow στο Sportime

Κάντε like στην σελίδα του Sportime στο Facebook

Ακολουθήστε το Sportime στο Instagram

Δημήτρης Μαργωμένος

Μέλος της συντακτικής ομάδας του Sportime.GR.

Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Ποδόσφαιρο: Super League: Αναλυτικά οι διαιτητές της 16ης αγωνιστικής

Super League: Αναλυτικά οι διαιτητές της 16ης αγωνιστικής

Γνωστοί έγιναν οι ορισμοί των διαιτητών για τη 16η αγωνιστική της Super League.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Γιατί το Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ στο Κύπελλο Ελλάδας Betsson «κλειδώνει» για Τρίτη

Γιατί το Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ στο Κύπελλο Ελλάδας Betsson «κλειδώνει» για Τρίτη

Το μεγάλο ντέρμπι Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ για την προημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδας Betsson οδεύει προς διεξαγωγή την Τρίτη...

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Ολυμπιακός: Καμπανάκι Μεντιλίμπαρ – «Δεν αρκεί το τρόπαιο, πρέπει να σκοράρουμε»

Ολυμπιακός: Καμπανάκι Μεντιλίμπαρ – «Δεν αρκεί το τρόπαιο, πρέπει να σκοράρουμε»

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ μίλησε έξω από τα δόντια στους παίκτες του Ολυμπιακού, στέλνοντας ξεκάθαρο μήνυμα ενόψει Ατρόμητου: τα τρόπαια δεν κρύβουν τα προβλήματα στην επίθεση.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Πιρόλα: Θα σκεφτώ πρόταση από το εξωτερικό και διαλέγω πάντα F1

Πιρόλα: Θα σκεφτώ πρόταση από το εξωτερικό και διαλέγω πάντα F1

Ο Πιρόλα εξηγεί πώς καθιερώθηκε στον Ολυμπιακό, θυμάται τον Κόντε στην Ίντερ, δηλώνει πως προτιμά πάντα F1 και παραδέχεται ότι θα σκεφτεί μια καλή πρόταση από το εξωτερικό.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Ολυμπιακός: Με Μάνσα και Καλογερόπουλο στα στόπερ στο Περιστέρι

Ολυμπιακός: Με Μάνσα και Καλογερόπουλο στα στόπερ στο Περιστέρι

Οι απουσίες στην άμυνα φέρνουν τον Μάνσα και τον Καλογερόπουλο ως βασικό δίδυμο στα στόπερ για το ματς με τον Ατρόμητο, με τον Ρέτσο να παραμένει αμφίβολος.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Ολυμπιακός: Άνοιξε ο δρόμος για Πνευμονίδη

Ολυμπιακός: Άνοιξε ο δρόμος για Πνευμονίδη

Ο Καμπελά έφυγε και ο δρόμος άνοιξε. Ο Πνευμονίδης είναι πιο κοντά από ποτέ σε ρόλο πρώτης γραμμής.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Ολυμπιακός : Ο Μπότης, ο Πασχαλάκης και το ντέρμπι στο Κύπελλο Ελλάδας Betsson με τον ΠΑΟΚ

Ολυμπιακός : Ο Μπότης, ο Πασχαλάκης και το ντέρμπι στο Κύπελλο Ελλάδας Betsson με τον ΠΑΟΚ

Ο τερματοφύλακας που θα παίξει με τον ΠΑΟΚ στο Κύπελλο Ελλάδας Betsson. Ο Πασχαλάκης και ο Μπότης…

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Παναθηναϊκός: Χαμός! Ο Παναθηναϊκός φαβορί για τον Σαντίνο Αντίνο

Παναθηναϊκός: Χαμός! Ο Παναθηναϊκός φαβορί για τον Σαντίνο Αντίνο

Ο Παναθηναϊκός φαίνεται να είναι στην πρώτη γραμμή για την απόκτηση του Σαντίνο Αντίνο, που έχει παίξει φυσικά και για Ολυμπιακό

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Ολυμπιακός : Έτσι επιβράβευσε τους παίκτες του ο Μεντιλίμπαρ για την κατάκτηση του Betsson Super Cup

Ολυμπιακός : Έτσι επιβράβευσε τους παίκτες του ο Μεντιλίμπαρ για την κατάκτηση του Betsson Super Cup

Αρκετά χαρούμενος ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ με την κατάκτηση του Betsson Super Cup επιβράβευσε τους παίκτες του Ολυμπιακού...

Ποδόσφαιρο