Ολυμπιακός: Αυτή η ενδεκάδα με ΠΑΟΚ
Η πιθανή ενδεκάδα του Ολυμπιακού απέναντι στον ΠΑΟΚ και οι επιλογές του Ιμανόλ Αλγουαθίλ για το ντέρμπι.
Ο Ολυμπιακός ετοιμάζεται για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ και ο Ιμανόλ Αλγουαθίλ έχει καταλήξει στην ενδεκάδα με την οποία σχεδιάζει να παρατάξει τους «ερυθρόλευκους».
Κάτω από τα δοκάρια θα βρίσκεται ο Ορτέγκα, με τους Σάλιακα, Ρέτσο, Πιρόλα και Τικνιζιάν να συγκροτούν την αμυντική τετράδα.
Στη μεσαία γραμμή θα αγωνιστούν οι Φρόιλερ και Πουέρτα, με τον Τσικίνιο να αναλαμβάνει πιο δημιουργικό ρόλο.
Στα άκρα της επίθεσης θα βρίσκονται οι Ζότα και Ρότα, ενώ στην κορυφή θα ξεκινήσει ο Μάριους.
Ολυμπιακός: Οι επιλογές του Ιμανόλ Αλγουαθίλ
Η συγκεκριμένη σύνθεση δείχνει την πρόθεση του προπονητή του Ολυμπιακού να διατηρήσει ισορροπία ανάμεσα στην ανασταλτική λειτουργία και την επιθετική ανάπτυξη.
Η παρουσία των Φρόιλερ και Πουέρτα στον άξονα δίνει τη δυνατότητα στον Τσικίνιο να κινηθεί κοντά στην αντίπαλη περιοχή, με τους δύο ακραίους να προσφέρουν πλάτος και ταχύτητα.
Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζει η επιλογή του Σάλιακα, καθώς η συμμετοχή του είχε τεθεί υπό αμφισβήτηση λόγω των ενοχλήσεων που αντιμετώπισε.
Ο Ιμανόλ Αλγουαθίλ ποντάρει στην επιστροφή του Πιρόλα και στη φρεσκάδα των Φρόιλερ και Ζότα, οι οποίοι δεν αγωνίστηκαν απέναντι στη Ρεν.
Η πιθανή ενδεκάδα του Ολυμπιακού (4-2-3-1): Ορτέγκα - Σάλιακας, Ρέτσος, Πιρόλα, Τικνιζιάν - Φρόιλερ, Πουέρτα - Ρότα, Τσικίνιο, Ζότα - Μάριους.
