Τρίτη 7 Ιουλίου 2026
Sportime

Ολυμπιακός: Ασίστ ο Νάτχο με Ισραήλ

Καλή εμφάνιση από τον έμπειρο μέσο...

Δημήτρης Μαργωμένος 1 λεπτά ανάγνωσης
Ολυμπιακός: Ασίστ ο Νάτχο με Ισραήλ
Πρόσθεσε το Sportime στις αγαπημένες σου πηγές

Στην εθνική Ισραήλ έχει ενταχθεί τις τελευταίες ημέρες ο Μπίμπαρς Νάτχο για ματς των προκριματικών του Euro2020, ενώ ο Ολυμπιακός έχει ρεπό. Ο έμπειρος μέσος των «ερυθρόλευκων» αγωνίστηκε ως βασικός και στο ματς κόντρα στην Αυστρία.

Το Ισραήλ νίκησε με 4-2 και ο Νάτχο ήταν αυτός ο οποίος έδωσε το δεύτερο γκολ της Εθνικής ομάδας της χώρας.

Αγωνίστηκε και πάλι ως βασικός, ενώ είχε και το περιβραχιόνιο του αρχηγού. Και στο 45' ο Νάτχο «γέμισε» στην αντίπαλη περιοχή με εκτέλεση φάουλ και με το κεφάλι ο Ζάχαβι έκανε το 2-1 για το Ισραήλ.

Μπορεί με τον Νάτχο να είναι κάπως «ανοιχτά» τα πράγματα για το καλοκαίρι, όμως ο Ολυμπιακός έχει στο έμψυχο δυναμικό του τον έμπειρο Ισραηλινό ποδοσφαιριστή και εκείνος με την Εθνική του έδειξε να είναι σε καλή κατάσταση.

Επίσης σε κατηγορίες: Euro 2020 Stoiximan Super League Ποδόσφαιρο

Σχετικά άρθρα

Περισσότερα στην κατηγορία

Πρόσφατα νέα

Περισσότερα από Δημήτρης Μαργωμένος

Από άλλη κατηγορία

Τελευταία νέα