ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Δεν αλλάζει το πλάνο για χαφ

Προτεραιότητα για τους «ερυθρόλευκους» η απόκτηση παίκτη στο κέντρο...
Ολυμπιακός: Δεν αλλάζει το πλάνο για χαφ

Μπορεί αυτή τη στιγμή όλος ο οργανισμός Ολυμπιακός να ασχολείται με τον τραυματισμό του Κώστα Φορτούνη, αλλά από την άλλη υπάρχουν και τα θέματα που «τρέχουν» στην ομάδα. Ένα απ’ αυτά είναι και της απόκτησης ενός αμυντικού μέσου.

Οι Πειραιώτες εδώ και ημέρες βρίσκονται σε αναζήτηση ενός ποδοσφαιριστή για τον χώρο της μεσαίας γραμμής. Ο οποίος επί της ουσίας θα αποτελέσει τον αντικαταστάτη του Μπίμπαρς Νάτχο.

Ο τραυματισμός του Φορτούνη δεν επηρεάζει σε κάτι την απόφαση του Ολυμπιακού να προχωρήσει στην απόκτηση ενός παίκτη σε αυτή τη θέση. Ισως να επηρεάσει βέβαια στον χρόνο αντίδρασης των Περιαιωτών.

Να πάει, δηλαδή, λίγο πιο πίσω η απόκτηση αμυντικού μέσου, γιατί όπως είναι λογικό η ομάδα τώρα σκέφτεται τον αντικαταστάτη του Φορτούνη.

Οι περιπτώσεις που έχει ξεχωρίσει ο Ολυμπιακός

Όπως έχουμε αναφέρει οι «ερυθρόλευκοι» έχουν φτιάξει τη λίστα τους εδώ και καιρό για την περίπτωση αυτής της μεταγραφής. Ψηλά σε αυτή τη λίστα βρίσκονται οι Μπενασέρ, Φρανσέρτζιο, Σανκαρέ, Πελέ και Γιάκομπ.

Η τελευταία περίπτωση ήταν από τις πιο προσιτές αλλά και εύκολες να γίνει ανά πάσα ώρα και στιγμή. Πλέον όμως δεν αποκλείεται ο επηρεασμός του Φορτούνη να επηρεάζει την απόκτηση αμυντικού μέσου μόνο στην περίπτωση του Γιάκομπ.

Αυτό γιατί σε περίπτωση που είναι όλα καλά με τον Ζοάο Καρβάλιο ο Ολυμπιακός είναι πιθανό να πάει σε αυτή τη λύση για αντί Φορτούνη. Και αν τυχόν γίνει αυτό θα είναι δύσκολο να πάρει δύο ποδοσφαιριστές της Νότιγχαμ οι οποίοι και οι δύο αγωνίζονται και στον χώρο του κέντρου. Αν και είναι σε διαφορετικές γραμμές ο καθένας τους. Αλλά έτσι και αλλιώς μπορεί να προκαλέσει αντιδράσεις μία ενδεχόμενη μετακίνηση του Καρβάλιο στον Ολυμπιακό, πολύ περισσότερο αν γίνουν τρεις οι παίκτες, μαζί με τον Σουντανί, που θα κάνουν το ταξίδι Αγγλία-Ελλάδα.

Από εκεί και πέρα ο Σανκαρέ εμφανίζεται ως μία, επίσης, καλή λύση για τον χώρο της μεσαίας γραμμής και φαίνεται πως ο Ολυμπιακός έχει κάνει τις κινήσεις του για να ρωτήσει σχετικά με τον παίκτη.

Κάντε Follow το Sportime στο Instagram και Like στη σελίδα του Sportime στο Facebook.

Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Ποδόσφαιρο: Ο Ηλίας Σπάθας για τη διαιτησία στο ΑΕΚ – Ολυμπιακός (vid)

Ο Ηλίας Σπάθας για τη διαιτησία στο ΑΕΚ – Ολυμπιακός (vid)

Δεν είχα πάτημα για να είναι ο γνωστός Ηλίας Σπάθας…

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Παναγιώτης Βαρούχας : Πρωτοφανές που ήρθε Τούρκος διαιτητής που είχε δώσει δικαιώματα για το ΑΕΚ – Ολυμπιακός (vid)

Παναγιώτης Βαρούχας : Πρωτοφανές που ήρθε Τούρκος διαιτητής που είχε δώσει δικαιώματα για το ΑΕΚ – Ολυμπιακός (vid)

Δεν είχε παράπονα από τη διαιτησία του Τούρκου ρέφερι στο ΑΕΚ – Ολυμπιακός ο Παναγιώτης Βαρούχας, αλλά…

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Η προφητεία του Κώστα Νικολακόπουλου για την ΑΕΚ…

Η προφητεία του Κώστα Νικολακόπουλου για την ΑΕΚ…

Δεν έμεινε μόνο στο σχόλιό του για το ματς του Ολυμπιακού με την ΑΕΚ ο Κώστας Νικολακόπουλος, αλλά έκανε μια πρόβλεψη.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Η ατάκα για χόκεϊ του Αντώνη Πανούτσου για τον Τζολάκη…

Η ατάκα για χόκεϊ του Αντώνη Πανούτσου για τον Τζολάκη…

Με ξεχωριστό τρόπο σχολίασε ο Αντώνης Πανούτσος την απόκρουση που έκανε ο Κωνσταντίνος Τζολάκης στο πλασέ του Λαμέλα.

Ποδόσφαιρο
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Ολυμπιακός: Ο παίκτης που έπιασε την ευκαιρία από τα μαλλιά – Γι αυτό γέλαγε ο Μεντιλίμπαρ

Ολυμπιακός: Ο παίκτης που έπιασε την ευκαιρία από τα μαλλιά – Γι αυτό γέλαγε ο Μεντιλίμπαρ

Γι αυτό γέλαγε από ικανοποίηση ο Βάσκος προπονητής των «ερυθρόλευκων».

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Καμπελά: Έρχεται σε χρόνο ρεκόρ;

Καμπελά: Έρχεται σε χρόνο ρεκόρ;

Δεν παίζει καθόλου τελευταία ο Γάλλος, καθώς οι άνθρωποι της Λιλ μάλλον του το... κρατάνε μανιάτικο.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
Ποδόσφαιρο: Βαθμολογία πλέι οφ Super League: Μεγάλος κερδισμένος ο ΠΑΟΚ στη μάχη της 2ης θέσης!

Βαθμολογία πλέι οφ Super League: Μεγάλος κερδισμένος ο ΠΑΟΚ στη μάχη της 2ης θέσης!

Πώς διαμορφώθηκε η βαθμολογία στα πλέι οφ της Super League για το 1-4, μετά την ολοκλήρωση και της 4ης αγωνιστικής

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Κωνσταντής Τζολάκης : Σταθερή αξία…

Κωνσταντής Τζολάκης : Σταθερή αξία…

Ο Ολυμπιακός έχει το κεφάλι του ήσυχο κάτω από την εστία και ο Κωνσταντίνος Τζολάκης που απέδειξε για μία ακόμα φορά.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: ΑΕΚ-Ολυμπιακός 0-2: Η ΑΕΚ έχανε τα πολλά, ο Ολυμπιακός έβαλε τα λίγα και νίκησε

ΑΕΚ-Ολυμπιακός 0-2: Η ΑΕΚ έχανε τα πολλά, ο Ολυμπιακός έβαλε τα λίγα και νίκησε

ΑΕΚ-Ολυμπιακός 0-2, με τους ερυθρόλευκους να κάνουν γκολ τις λίγες φάσεις τους και την Ένωση να μην μπορεί να σκοράρει

Ποδόσφαιρο