Ολυμπιακός: Δεν ανεβάζουν την πρόταση για Ζέλσον οι Ρώσοι – Απομακρύνεται η αποχώρηση
Οι Ρώσοι δεν ανεβάζουν την πρότασή τους για τον Ζέλσον Μαρτίνς και όσο αυτό δεν αλλάζει τόσο αυξάνονται οι πιθανότητες παραμονής του.
Ο Ζέλσον Μαρτίνς παραμένει στον Ολυμπιακό και όσο δεν έρχεται βελτιωμένη πρόταση από τη Ρωσία τόσο μειώνονται οι πιθανότητες αποχώρησής του από το Λιμάνι.
Το ενδιαφέρον για τον Πορτογάλο εξτρέμ παραμένει, όμως οι «ερυθρόλευκοι» έχουν ξεκαθαρίσει τα οικονομικά δεδομένα κάτω από τα οποία θα συζητούσαν την παραχώρησή του. Μέχρι στιγμής οι Ρώσοι δεν έχουν ανεβάσει την προσφορά τους στα επίπεδα που περιμένει ο Ολυμπιακός.
Η εξέλιξη συνδέεται άμεσα και με τον μεταγραφικό σχεδιασμό για τα εξτρέμ. Η ενδεχόμενη πώληση του Ζέλσον θα δημιουργούσε διαφορετικά δεδομένα στο ρόστερ και μεγαλύτερη ανάγκη για προσθήκη στα άκρα.
Όσο όμως περνούν οι ημέρες χωρίς νέα πρόταση, το σενάριο παραμονής του 31χρονου Πορτογάλου γίνεται ισχυρότερο. Ο Ζέλσον βρίσκεται κανονικά στα πλάνα του Μεντιλίμπαρ και για να αλλάξει αυτό χρειάζεται πλέον μία πρόταση που θα ικανοποιεί τον Ολυμπιακό.
Mία πρόταση, η πρώτη, είναι αυτή που έχει φτάσει στα γραφεία του Ολυμπιακού.
