Sportime

Ολυμπιακός: Η Μπόντο έδειξε τι μπορούσε να γίνει με Ναϊμέγκεν

Ο Ολυμπιακός είδε την Μπόντο Γκλιμτ να περνά με 3-1 από την έδρα της Ναϊμέγκεν και το αποτέλεσμα αναπόφευκτα έφερε ξανά στο μυαλό τον αποκλεισμό του.

Βαγγέλης Λάσκαρης 1 λεπτά ανάγνωσης
Παίκτης της Μπόντο / Φωτογραφία: Intime
Πρόσθεσε το Sportime στις αγαπημένες σου πηγές

Ο Ολυμπιακός έχει κάθε λόγο να κοιτάζει το αποτέλεσμα της Μπόντο Γκλιμτ στην Ολλανδία και να σκέφτεται τι θα μπορούσε να είχε συμβεί διαφορετικά απέναντι στη Ναϊμέγκεν. Οι Νορβηγοί πέρασαν με 3-1 από την έδρα της ομάδας που άφησε εκτός συνέχειας τους «ερυθρόλευκους» και ουσιαστικά άνοιξαν διάπλατα τον δρόμο προς τη League Phase του Champions League.

Η Μπόντο δεν χρειάστηκε να κάνει κάτι περίπλοκο. Πίεσε τη Ναϊμέγκεν εκεί όπου είχε προβλήματα, εκμεταλλεύτηκε τις στιγμές της και προηγήθηκε με τον Φετ στο 25'. Ο Χέλμερσεν έκανε το 2-0 με πέναλτι πριν από το ημίχρονο και ο Αλεσαμί ανέβασε τον δείκτη στο 3-0 στο 50'.

Η Ναϊμέγκεν βρήκε απλώς το γκολ της μείωσης στο 85' με τον Μπίσοφ.

Για τον Ολυμπιακό το συγκεκριμένο αποτέλεσμα δεν αλλάζει φυσικά όσα έγιναν στα δικά του παιχνίδια. Δείχνει όμως πόσο διαφορετικά μπορεί να εξελιχθεί ένα ευρωπαϊκό ζευγάρι όταν μία ομάδα καταφέρει να χτυπήσει από νωρίς τις αδυναμίες των Ολλανδών.

Φόρτωση ψηφοφορίας…

Σχετικά άρθρα

Περισσότερα στην κατηγορία

Πρόσφατα νέα

Περισσότερα από Βαγγέλης Λάσκαρης

Από άλλη κατηγορία

Τελευταία νέα