Sportime

Ολυμπιακός: Η μεγαλύτερη επιτυχία του τη μεταγραφική περίοδο δεν ήταν ο Ποντένσε

Ο Ολυμπιακός έκανε σημαντικές μεταγραφικές προσθήκες αλλά μάλλον η μεγαλύτερη επιτυχία του κλαμπ ήταν και κάτι άλλο

Agent Greek 1 λεπτά ανάγνωσης
Το ζήτησε και λογικά θα παίξει το Σάββατο στο ματς της 3ης αγωνιστικής με τον Πανσερραϊκό ο Ντάνιελ Ποντένσε.
Πρόσθεσε το Sportime στις αγαπημένες σου πηγές

Ο Ολυμπιακός έκανε σημαντικές μεταγραφικές προσθήκες αλλά μάλλον η μεγαλύτερη επιτυχία του κλαμπ ήταν και κάτι άλλο.

Η τελευταία γεύση αρχικά με Ταρεμί και μετά με Ποντένσε άφησε ενθουσιασμό. Και όνειρα με τη συμμετοχή στη League Phase του Champions League.

Κι όμως για κάποιους η μεταγραφή του πορτογάλου άσου π.χ. δεν ήταν η μεγαλύτερη επιτυχία του Ολυμπιακού κατά τη διάρκεια του φετινού μάρκετ.

Για κάποιους, το γεγονός πως κράτησε τους περισσότερους από τους παίκτες που ήθελαν άλλες ομάδες, είναι το πιο εντυπωσιακό. Σε ένα χώρο που τα λεφτά πηγαίνουν και έρχονται, ο Ολυμπιακός αντιστάθηκε. Εκτός του Κωστούλα δεν έφυγε άλλος. Μουζακίτης, Έσε, Τζολάκης, Πιρόλα, Kost;inia ακόμα και οι Ελ Κααμπί, Ορτέγκα ενοχλήθηκαν από ενδιαφερόμενους.

Άπαντες, ωστόσο, έμειναν στους νταμπλούχους. Και αυτό είναι απόλυτα σημαντικό.

Επίσης σε κατηγορίες: Ποδόσφαιρο

Σχετικά άρθρα

Περισσότερα στην κατηγορία

Πρόσφατα νέα

Περισσότερα από Agent Greek

Από άλλη κατηγορία

Τελευταία νέα