ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Η πρώτη κίνηση Μαρτίνς για Σεμέδο

Ο Πορτογάλος τεχνικός ξέρει καλά τον συμπατριώτη του και ξεκίνησε ήδη την επιχείρηση ανασύνταξης του
Ολυμπιακός: Η πρώτη κίνηση Μαρτίνς για Σεμέδο

Ο Ολυμπιακός απέκτησε στόπερ υψηλού επιπέδου, το καλοκαίρι, όπως είναι ο Ρούμπεν Σεμέδο. Αλλά τελευταία δεν είναι καλά με τον Πέδρο Μαρτίνς να έκανε ήδη την πρώτη του κίνηση.

Ο Πορτογάλος τεχνικός τα είπε χθες στο Ρέντη, για λίγο, με τον διεθνή στόπερ. Γιατί ήταν από τους ελάχιστους, που δεν είχαν καλή απόδοση κόντρα στην Μπάγερν.

Για την ακρίβεια, είναι η πρώτη φορά, από τότε που ξεκίνησε να αγωνίζεται με την ερυθρόλευκη φανέλα, που δεν ενέπνευσε εμπιστοσύνη.

Στο ημίχρονο της αναμέτρησης με τους Βαυρούς, του έκανε παρατηρήσεις. Να συγκεντρωθεί, να δίνει πιο σωστά τις πάσες του και να έχει καλύτερες αντιδράσεις.

Ωστόσο αυτό δεν έγινε με τον Ρούμπεν Σεμέδο, να τα βάζει κάποια στιγμή και με τον εαυτό του.

Η απόδοση του έχει πέσει τον τελευταίο μήνα. Ο Πέδρο Μαρτίνς τον γνωρίζει καλά και ξεκίνησε ήδη την επιχείρηση ανασύνταξης του.

Ολυμπιακός: Για το ντέρμπι με την ΑΕΚ

Η αλήθεια είναι πως πριν αποκτηθεί, οι πληροφορίες έκαναν λόγο για έναν εξαιρετικό στόπερ, αλλά με υπερβολική σιγουριά σε κάποια ματς, για τον εαυτό του.

Κάτι που πληρώνει με εμφανίσεις που δεν του αρμόζουν. Το ντέρμπι με την ΑΕΚ είναι προ των πυλών,

Ο Ολυμπιακός ετοιμάζεται για μια ακόμα δυνατή μάχη. Και θέλει όλα τα «όπλα» έτοιμα.

Ο Ρούμπεν Σεμέδο είναι ένα από αυτά. Είναι ο ηγέτης της άμυνας. Έτσι ο Πέδρο Μαρτίνς τον «φτιάχνει» για να γίνει, όπως όταν ξεκίνησε με τους Πειραιώτες.

Ο ίδιος παραδέχθηκε πως δεν είναι στα καλύτερα του. Αλλά η υπόσχεση του έχει να κάνει με την εμφάνιση του απέναντι στην ΑΕΚ.

Ελαφρυντικά υπάρχουν. Όπως ότι χρησιμοποιήθηκε άμεσα, μετά την γρήγορη επιστροφή από τον τραυματισμό του. Και σε πολλά παιχνίδια.

Ο 25χρονος στόπερ, όμως είναι από αυτούς που λέμε πως είναι «σκύλος». Δεν καταλαβαίνει από τέτοια.

Υπήρχε ο αντίλογος που έλεγε πως έπρεπε να μείνει για λίγο στον πάγκο. Ώστε να πάρει το μάθημα του.

Ωστόσο ο Σεμέδο αποκτήθηκε ακριβώς γι’ αυτά τα παιχνίδια. Ο Πέδρο Μαρτίνς γνωρίζει τα κουμπιά του και μπορεί να τον αλλάξει.

 

Αλέξανδρος Χρηστάκος

Με μια μπάλα στο χέρι από μικρός. Κάποια στιγμή ξεκίνησε ερασιτεχνική καριέρα ποδοσφαιριστή στα χωμάτινα γήπεδα! Παράλληλα του άρεσε και να γράφει, γι' αυτά που ζούσε εντός των γραμμών. Γι' αυτό και σπούδασε δημοσιογραφία. Έκανε τα πρώτα βήματα στον Πρωταθλητή (1997-2011). Δούλεψε σε αθλητικά σάιτ Ολυμπιακών αποχρώσεων. Εν συνεχεία πέρασε από τη SportDay (2015-2017) και τώρα στο Sportime (από το 2017). Πλέον η μπάλα έφυγε για τα καλά από τα πόδια και είναι... στο γραπτό!

Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Ποδόσφαιρο: Νότιγχαμ Φόρεστ: Το νέο City Ground των 50.000 θέσεων και το μήνυμα για το Καραϊσκάκη

Νότιγχαμ Φόρεστ: Το νέο City Ground των 50.000 θέσεων και το μήνυμα για το Καραϊσκάκη

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης προχωρά σε ένα φιλόδοξο έργο ανακαίνισης για το City Ground της Νότιγχαμ Φόρεστ, ανεβάζοντας τη χωρητικότητα του γηπέδου πάνω από τις 50.000 θέσεις, σε ένα project που δείχνει ξεκάθαρα και τις προθέσεις του για το μέλλον του «Γ. Καραϊσκάκης».

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: To blog της Novibet παρουσιάζει τις 10 καλύτερες μεταγραφές του Ολυμπιακού την τελευταία δεκαετία.

To blog της Novibet παρουσιάζει τις 10 καλύτερες μεταγραφές του Ολυμπιακού την τελευταία δεκαετία.

Οι δέκα καλύτερες μεταγραφές του Ολυμπιακού τα τελευταία δέκα χρόνιοα όπως τις κατέγραψε το blog της Novibet...

Ποδόσφαιρο
Media: MEGA: Πρωτιά τηλεθέασης με το Betsson Super Cup και το Ολυμπιακός – ΟΦΗ

MEGA: Πρωτιά τηλεθέασης με το Betsson Super Cup και το Ολυμπιακός – ΟΦΗ

Το MEGA κυριάρχησε στην τηλεθέαση με τη ζωντανή μετάδοση του Betsson Super Cup και τον αγώνα Ολυμπιακός – ΟΦΗ.

Media
Ποδόσφαιρο: Ολυμπιακός: Οι δύο «μεταγραφές» που περιμένει ο Μεντιλίμπαρ

Ολυμπιακός: Οι δύο «μεταγραφές» που περιμένει ο Μεντιλίμπαρ

Οι δύο ποδοσφαιριστές που περιμένει ο Μεντιλίμπαρ κάποια στιγμή να δώσουν πράγματα στον Ολυμπιακό.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Ολυμπιακός μεταγραφές : Ο Δημήτρης Γιαννούλης παραμένει διαχρονική καψούρα

Ολυμπιακός μεταγραφές : Ο Δημήτρης Γιαννούλης παραμένει διαχρονική καψούρα

Σε κάθε συζήτηση για αριστερό μπακ και μεταγραφές στον Ολυμπιακό, ο Δημήτρης Γιαννούλης θα είναι στο κάδρο…

Ποδόσφαιρο
Μπάσκετ: Ολυμπιακός μπάσκετ: Ο Ταϊρίκ Τζόουνς ήταν το κομμάτι που έλειπε

Ολυμπιακός μπάσκετ: Ο Ταϊρίκ Τζόουνς ήταν το κομμάτι που έλειπε

Ο Ολυμπιακός έκανε τελικά δικό του τον Ταϊρίκ Τζόουνς από την Παρτιζάν και έκλεισε μια από τις πιο κρίσιμες εκκρεμότητες της σεζόν. Μια μεταγραφή ουσίας, που αλλάζει τις ισορροπίες στη γραμμή ψηλών και λύνει τα χέρια του Γιώργου Μπαρτζώκα.

Μπάσκετ
Ποδόσφαιρο: Ολυμπιακός νέα: Σίγουρα εκτός ο Ελ Κααμπί με Ατρόμητο, αμφίβολος για Αστέρα

Ολυμπιακός νέα: Σίγουρα εκτός ο Ελ Κααμπί με Ατρόμητο, αμφίβολος για Αστέρα

Η πορεία του Μαρόκου στο Κόπα Άφρικα φέρνει απουσία Ελ Κααμπί και ο Ολυμπιακός καλείται να διαχειριστεί κρίσιμα παιχνίδια χωρίς τον πρώτο του σκόρερ.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Ολυμπιακός: Από τον Οκτώβριο είχε υπογράψει ο Βαρσάμης!

Ολυμπιακός: Από τον Οκτώβριο είχε υπογράψει ο Βαρσάμης!

Από τα μέσα Οκτωβρίου είχε συμφωνήσει με τον Ολυμπιακό ο 18χρονος μέσος της ΑΕΛ, Βασίλης Βαρσάμης!

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Τι είπε ο Αντώνης Καρπετόπουλος για τον Μεντιλίμπαρ και τον θεσμό του Betsson Super Cup

Τι είπε ο Αντώνης Καρπετόπουλος για τον Μεντιλίμπαρ και τον θεσμό του Betsson Super Cup

Από τις σπάνιες φορές που είχε καλά λόγια να πει ο Αντώνης Καρπετόπουλος για τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ και η αναφορά στο Super Cup…

Ποδόσφαιρο