Sportime

Ολυμπιακός: Με Μασούρα κόντρα στη Λαμία

Ο Ολυμπιακός διεκδικεί την πρώτη του νίκη στη Super League 1, έπειτα από την ισοπαλία με τον Ατρόμητο στην πρεμιέρα

Βαγγέλης Λάσκαρης 2 λεπτά ανάγνωσης
Ολυμπιακός: Με Μασούρα κόντρα στη Λαμία
Πρόσθεσε το Sportime στις αγαπημένες σου πηγές

Ολυμπιακός: Ο Γιώργος Μασούραςσυμπεριλήφθηκε στην αποστολή της ομάδας του Πέδρο Μαρτίνς για την κυριακάτικη αναμέτρηση με τη Λαμία.

Οι πρωταθλητές Ελλάδας άρχισαν με εντός έδρας ισοπαλία κόντρα στον Ατρόμητοτις υποχρεώσεις τους στη Super League 1.

Επομένως, η εκτός έδρας νίκη απέναντι στη Λαμίακρίνεται επιτακτική.

Ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του εν όψει της κυριακάτικης (19/9, 20:30 - κανάλι Cosmote Sport 1) αναμέτρησης.

Έπειτα, ο Πέδρο Μαρτίνς ανακοίνωσε τους παίκτες που θα πάρει μαζί του.

Ο Γιώργος Μασούρας είναι στην αποστολή, ωστόσο μένει να φανεί αν θα τον συμπεριλάβει στη 18άδα.

Μέσα είναι και ο Γιαν Εμβιλά, ο οποίος αντιμετώπισε μυϊκό πρόβλημα τραυματισμού, ενώ εκτός έμεινε για ένα ακόμα παιχνίδι ο Ρούμπεν Σεμέδο.

Η αποστολή του Ολυμπιακού: Βατσλίκ, Κρίστινσον, Τζολάκης, Ανδρούτσος, Λαλά, Καρμπόβνικ, Σισέ, Ο. Μπα, Παπασταθόπουλος, Μάρκοβιτς, Παπαδόπουλος, Ρέαμπτσιουκ, Εμβιλά, Σουρλής, Μπουχαλάκης, Κούντε, Α. Καμαρά, Μ. Καμαρά, Μασούρας, Βαλμπουενά, Λόπες, Ονιεκουρού, Βρουσάι, Α. Μπα, Τικίνιο, Ελ Αραμπί.

Να θυμίσουμε ότι ο Μαρτίνς είχε πει τα εξής για τον Μασούρα, έπειτα από το ματς με την Αντβέρπ: «Ο Γιώργος είναι πολύ σημαντικός παίκτης για εμάς. Έχουμε βασιστεί πάνω του πολλές φορές. Η συνεισφορά του στο παιχνίδι μας είναι μεγάλη. Έχει το γκολ. Για εξτρέμ έχει όμορφα γκολ και τον περιμένουμε να γυρίσει. Είναι τελείως καλά για το πρόβλημα που είχε, απλώς περιμένουμε να δούμε για τη φυσική του κατάσταση και κάποιες αμφιβολίες που έχουμε».

Επίσης σε κατηγορίες: Super League Ποδόσφαιρο

Σχετικά άρθρα

Περισσότερα στην κατηγορία

Πρόσφατα νέα

Περισσότερα από Βαγγέλης Λάσκαρης

Από άλλη κατηγορία

Τελευταία νέα