Ολυμπιακός μεταγραφές: Συμφωνία και με την Τσίβας για Γκονζάλες
Ο Ολυμπιακός έκλεισε τον Αρμάντο Γκονζάλες μετά τη συμφωνία με την Τσίβας και ο 23χρονος Μεξικανός επιθετικός ετοιμάζεται για Πειραιά.
Ο Ολυμπιακός έφτασε σε οριστική συμφωνία με την Τσίβας Γκουαδαλαχάρα για τον Αρμάντο Γκονζάλες και βάζει στην επίθεσή του έναν παίκτη που είχε ξεχωρίσει προσωπικά ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ. Η υπόθεση πέρασε από αρκετούς γύρους διαπραγματεύσεων όμως η νέα κίνηση των «ερυθρόλευκων» άλλαξε τα δεδομένα.
Το σταθερό ποσό της μεταγραφής φτάνει τα 8,5 εκατ. ευρώ. Προβλέπονται ακόμη μπόνους έως 2 εκατ. ευρώ με την Τσίβας να διατηρεί ποσοστό 10% σε μελλοντική πώληση. Ο Γκονζάλες ήθελε την προοπτική του Ολυμπιακού και αυτή η στάση βοήθησε ώστε να προχωρήσει το deal.
Ο 23χρονος έρχεται μετά από γεμάτη περίοδο στο Μεξικό. Μέτρησε 12 γκολ σε 17 εμφανίσεις στην τελευταία Κλαουσούρα και άλλα 12 στην Απερτούρα του 2025. Συνολικά έχει 29 γκολ σε 69 συμμετοχές με την Τσίβας.
Για τον Μεντιλίμπαρ πρόκειται για διαφορετικό τύπο επιθετικού από τον Ελ Κααμπί με μεγαλύτερη κινητικότητα και συμμετοχή στην ανάπτυξη. Στον Πειραιά πλέον προχωρούν τις διαδικασίες για να ολοκληρωθεί και τυπικά η μεταγραφή.
