Sportime

Ολυμπιακός: Ο Αλγκουαθίλ έκλεισε από την πρώτη μέρα το θέμα Μεντιλίμπαρ

Ο Ιμανόλ ξεκίνησε πρώτα από τα αποδυτήρια.

Λευτέρης Παυλίδης 1 λεπτά ανάγνωσης
Ιμανόλ Αλγκουαθίλ και νέα εποχή στον Ολυμπιακό
Πρόσθεσε το Sportime στις αγαπημένες σου πηγές

Ο Ιμανόλ Αλγκουαθίλ είχε έναν εύκολο τρόπο να ξεκινήσει στον Ολυμπιακό: να μιλήσει για «νέα εποχή», να υποσχεθεί αλλαγές και να αφήσει πίσω του τον Μεντιλίμπαρ. Δεν το έκανε. Και ίσως αυτή να ήταν η πιο σωστή πρώτη απόφασή του.

Μπήκε στα αποδυτήρια και είπε στους παίκτες ότι πριν από εκείνον είχαν έναν πολύ καλό προπονητή και άνθρωπο, με τον οποίο πέτυχαν σπουδαία πράγματα. Με όσα ακούγονται ακόμη γύρω από το τέλος του Βάσκου, αλλά και την ιστορία που αποκάλυψε ο Ποντένσε για τις ιδιαίτερες μεθόδους του στις προπονήσεις, το τελευταίο που χρειαζόταν ο Ρέντης ήταν να συνεχιστεί η κουβέντα για τον προηγούμενο.

Ο ΟΦΗ είναι νωρίς για ποδόσφαιρο, όχι για μηνύματα

Ο Αλγκουαθίλ έχει ουσιαστικά δύο προπονήσεις πριν από το ντεμπούτο του. Δεν πρόκειται μέσα σε 48 ώρες να μετατρέψει τον Ολυμπιακό στη Σοσιεδάδ. Ήδη, άλλωστε, είπε ότι οι αλλαγές θα έρθουν σταδιακά.

Αυτό που πρόλαβε να ζητήσει είναι πίεση ψηλά, γρήγορη κυκλοφορία, ένταση και 100% προσπάθεια. Δηλαδή πράγματα που μπορούν να εμφανιστούν αμέσως, χωρίς να χρειάζονται μήνες τακτικής δουλειάς.

Και καλά κάνει. Με ΟΦΗ το Σάββατο και Γιαγκελόνια τέσσερις μέρες αργότερα, ο Ολυμπιακός τώρα χρειάζεται βαθμούς και ηρεμία. Το «δικό του» ποδόσφαιρο ο Ιμανόλ θα προλάβει να το χτίσει. Πρώτα πρέπει να κρατήσει όρθια την ομάδα που παρέλαβε.

Φόρτωση ψηφοφορίας…
Επίσης σε κατηγορίες: Ποδόσφαιρο

Σχετικά άρθρα

Περισσότερα στην κατηγορία

Πρόσφατα νέα

Περισσότερα από Λευτέρης Παυλίδης

Από άλλη κατηγορία

Τελευταία νέα