Ολυμπιακός: Ο Μεντιλίμπαρ δεν ψάχνει άλλους παίκτες. Ψάχνει άλλη επίθεση
Οι μεταγραφές αποκαλύπτουν πώς αλλάζει πραγματικά ο Ολυμπιακός.
Ο Ολυμπιακός έχει 2/2, αλλά αυτό που αξίζει περισσότερο να κοιτάξει ο κόσμος του δεν βρίσκεται στη βαθμολογία.
Βρίσκεται στο πώς φτάνει πλέον στην περιοχή.
Στην πρεμιέρα έβγαλε 32 σέντρες. Στην Τρίπολη μόλις 13, μείωση σχεδόν 60%. Κι όμως σκόραρε. Μάλιστα το έκανε από μία πραγματικά ποιοτική σέντρα του Σάλιακα, όχι από διαρκή γεμίσματα μέχρι κάτι να συμβεί.
Οι μεταγραφές αρχίζουν να εξηγούν το σχέδιο
Εδώ αποκτούν άλλο νόημα όσα συμβαίνουν στην αγορά.
Ο Ολυμπιακός ψάχνει χαφ που μπορεί να μεταφέρει την μπάλα και εξτρέμ που δημιουργεί μόνος του πλεονέκτημα. Παράλληλα, η πιθανή επιστροφή του Ροντινέι στη Βραζιλία δείχνει ότι ακόμη και η δεξιά πλευρά περνά σε νέα εποχή. Για Πουέρτα και Βάργκας υπάρχουν αντιφατικές πληροφορίες και καμία επιβεβαιωμένη συμφωνία αυτή τη στιγμή.
Το σημαντικό λοιπόν δεν είναι τα ονόματα.
Ο Μεντιλίμπαρ φαίνεται να θέλει έναν Ολυμπιακό που δεν θα χρειάζεται 30 σέντρες για να βρει τον Ελ Κααμπί. Θα μπορεί να μπει από τον άξονα, να δημιουργήσει ένα εναντίον ενός και μετά να χτυπήσει με την κατάλληλη σέντρα.
Αν αυτό ολοκληρωθεί, ο Ολυμπιακός δεν θα έχει απλώς μεγαλύτερο ρόστερ.
Θα έχει περισσότερους τρόπους να σε κερδίσει.
