Ολυμπιακός: Συμφωνία με τη Ρόμα για Σαλάχ-Εντίν, αλλά ο παίκτης είπε «όχι»
Ο Ολυμπιακός είχε συμφωνήσει με τη Ρόμα για την απόκτηση του Ανάς Σαλάχ-Εντίν, όμως η μεταγραφή δεν ολοκληρώθηκε, καθώς ο ποδοσφαιριστής δεν αποδέχθηκε την πρόταση των «ερυθρόλευκων».
Νέα τροπή παίρνει η υπόθεση του Ανάς Σαλάχ-Εντίν, καθώς ο Ολυμπιακός είχε φτάσει σε πλήρη συμφωνία με τη Ρόμα για την απόκτησή του, χωρίς όμως να ολοκληρωθεί η μεταγραφή.
Oι δύο σύλλογοι είχαν συμφωνήσει σε ποσό 7 εκατ. ευρώ, συν ακόμη 1 εκατ. ευρώ υπό μορφή μπόνους. Ωστόσο, η μετακίνηση δεν προχώρησε, καθώς ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής δεν έδωσε το τελικό «ναι» στην πρόταση του Ολυμπιακού.
Όλα είχαν συμφωνηθεί σε επίπεδο συλλόγων και απέμενε μόνο η θετική απάντηση του ποδοσφαιριστή για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή. Παρά την αρνητική εξέλιξη, η υπόθεση δεν θεωρείται οριστικά «τελειωμένη».
