Sportime

Ολυμπιακός: Στην Εθνική Μεξικού ο Αρμάντο Γκονσάλες

Ο Γκονσάλες κλήθηκε στο Μεξικό χωρίς να χάνει ματς.

Λευτέρης Παυλίδης 1 λεπτά ανάγνωσης
Αρμάντο Γκονσάλες με Ολυμπιακό και Εθνική Μεξικού
Πρόσθεσε το Sportime στις αγαπημένες σου πηγές

Στην πρώτη αποστολή του Ράφα Μάρκες ως ομοσπονδιακού τεχνικού του Μεξικού βρίσκεται ο Αρμάντο Γκονσάλες, με τον επιθετικό του Ολυμπιακού να επιβραβεύεται για το δυνατό ξεκίνημά του στην Ελλάδα. Ο 23χρονος συμπεριλήφθηκε στους 30 παίκτες για τα τέσσερα φιλικά της επόμενης διακοπής.

Το Μεξικό θα αντιμετωπίσει την Κολομβία στις 26 Σεπτεμβρίου στη Βαλτιμόρη, το Περού στις 29 Σεπτεμβρίου στο Νιου Τζέρσεϊ, τις ΗΠΑ στις 3 Οκτωβρίου στην Αριζόνα και τη Χιλή στις 6 Οκτωβρίου στο Λος Άντζελες.

Για τον Ολυμπιακό, πάντως, η συγκεκριμένη κλήση δεν δημιουργεί αυτή τη στιγμή απουσία από επίσημο παιχνίδι. Οι «ερυθρόλευκοι» παίζουν με τον Λεβαδειακό στις 20 Σεπτεμβρίου και το επόμενο προγραμματισμένο παιχνίδι τους είναι το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στις 11 Οκτωβρίου. Δεν υπάρχει ούτε ευρωπαϊκή ούτε αγωνιστική Κυπέλλου στο διάστημα της παρουσίας του με το Μεξικό.

Το μόνο ζήτημα για τον Μεντιλίμπαρ θα είναι η διαχείριση της επιστροφής του. Ο Γκονσάλες θα ολοκληρώσει τις υποχρεώσεις του στις 6 Οκτωβρίου στο Λος Άντζελες και θα έχει λίγες ημέρες, μαζί με μεγάλο υπερατλαντικό ταξίδι, πριν από το ντέρμπι της 11ης Οκτωβρίου.

Φόρτωση ψηφοφορίας…

Σχετικά άρθρα

Περισσότερα στην κατηγορία

Πρόσφατα νέα

Περισσότερα από Λευτέρης Παυλίδης

Από άλλη κατηγορία

Τελευταία νέα