Sportime

Ολυμπιακός: Στις 15:22 φτάνει στην Αθήνα ο Στέφαν Ορτέγκα

Σήμερα στην Αθήνα ο νέος τερματοφύλακας του Ολυμπιακού.

Λευτέρης Παυλίδης 1 λεπτά ανάγνωσης
Η άφιξη του Στέφαν Ορτέγκα για τον Ολυμπιακό
Πρόσθεσε το Sportime στις αγαπημένες σου πηγές

Η αντίστροφη μέτρηση τελείωσε. Ο Στέφαν Ορτέγκα προσγειώνεται σήμερα στο «Ελευθέριος Βενιζέλος» στις 15:22, ταξιδεύοντας μέσω Αμβούργου, για να ολοκληρώσει τη μετακίνησή του στον Ολυμπιακό.

Αυτό είναι το βασικό ραντεβού της ημέρας για τους «ερυθρόλευκους». Μετά την άφιξή του, ο Γερμανός τερματοφύλακας θα περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές και εργομετρικές εξετάσεις. Εφόσον όλα κυλήσουν ομαλά, θα ακολουθήσουν οι υπογραφές και η επίσημη ανακοίνωση.

Ο Ορτέγκα έρχεται για να αναλάβει θέση βασικού, καλύπτοντας το κενό που δημιουργεί η μεταγραφή του Κωνσταντή Τζολάκη στη Χαλ. Οι τελευταίες πληροφορίες κάνουν λόγο για συμβόλαιο διάρκειας 1+1 ετών, με ετήσιες απολαβές που ξεπερνούν το 1,5 εκατ. ευρώ και πρόσθετα μπόνους.

Για τον Ολυμπιακό δεν πρόκειται απλώς για αντικατάσταση. Ο 33χρονος φέρνει εμπειρία από το υψηλότερο επίπεδο, ψυχραιμία με την μπάλα και ικανότητα να συμμετέχει στην ανάπτυξη από πίσω. Είναι στοιχεία που ζητά ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ από τον τερματοφύλακά του.

Ο Ορτέγκα έζησε τρεισήμισι σεζόν στη Μάντσεστερ Σίτι, κατέγραψε 56 συμμετοχές υπό τις οδηγίες του Πεπ Γκουαρδιόλα και πέρασε το τελευταίο εξάμηνο στη Νότιγχαμ Φόρεστ, όπου αγωνίστηκε δέκα φορές.

Το πρώτο βήμα, πάντως, έχει συγκεκριμένη ώρα: 15:22. Τότε αρχίζει επί ελληνικού εδάφους η εποχή Ορτέγκα στον Ολυμπιακό.

Φόρτωση ψηφοφορίας…
Επίσης σε κατηγορίες: Ποδόσφαιρο

Σχετικά άρθρα

Περισσότερα στην κατηγορία

Πρόσφατα νέα

Περισσότερα από Λευτέρης Παυλίδης

Από άλλη κατηγορία

Τελευταία νέα