Τετάρτη 1 Ιουλίου 2026
Sportime

Ολυμπιακός: Τρελάθηκε ο Μεντιλίμπαρ με τον 19χρονο Φίλη και τον «βλέπει» για προετοιμασία

Ο νεαρός έχει ξεχωρίσει στην Β' Ομάδα και το δεδομένο ότι ο Βάσκος προπονητής του Ολυμπιακού αρέσκεται να δουλεύει με νεαρούς παίκτες, ανοίγει παράθυρο ευκαιρίας στο νεαρό.

Διονύσης Αντωνέλλος 1 λεπτά ανάγνωσης
jose luis mendilibar
Πρόσθεσε το Sportime στις αγαπημένες σου πηγές

Ο Χρήστος Φίλης αγωνίζεται στον Ολυμπιακό Β' ως αμυντικός μέσος και με ύψος 1,90 μέτρα δεν περνά απαρατήρητος.

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ, έχει πλήρη εικόνα για την Ακαδημία του Ολυμπιακού και τη Β' Ομάδα, έτσι συζητάει μήπως πάρει τον αριστεροπόδαρο αμυντικό χάφ στην Ολλανδία.

Ο νεαρός έχει ξεχωρίσει στην Β' Ομάδα και το δεδομένο ότι ο Βάσκος προπονητής του Ολυμπιακού αρέσκεται να δουλεύει με νεαρούς παίκτες, ανοίγει παράθυρο ευκαιρίας στο νεαρό.

Ο Φίλης δεν έχει... κλειδώσει τη θέση στην Ολλανδία, όμως μόνο και μόνο το γεγονός πως ο νεαρός «παίζει» στο μυαλό του Μεντιλίμπαρ για θέση στο ρόστερ της βασικής προετοιμασίας, δείχνει την εξέλιξη του παίκτη.

Σχετικά άρθρα

Περισσότερα στην κατηγορία

Πρόσφατα νέα

Περισσότερα από Διονύσης Αντωνέλλος

Από άλλη κατηγορία

Τελευταία νέα