Ολυμπιακός: Χάλασε... το μυαλό του Γιάρεμτσουκ η Λιόν
Η Λιόν φέρεται να επιδιώκει την απόκτηση του Ρόμαν Γιαρεμτσούκ χωρίς κόστος, όμως ο Ολυμπιακός δεν σκοπεύει να μειώσει τις απαιτήσεις του.
Το όνομα του Ρόμαν Γιαρεμτσούκ παραμένει στο επίκεντρο της μεταγραφικής επικαιρότητας, με νέες πληροφορίες να αναφέρουν ότι η Λιόν συνεχίζει να εξετάζει σοβαρά την περίπτωσή του.
Πηγές που υποστηρίζουν ότι η στάση του Ουκρανού επιθετικού είναι συντονισμένη με τη γαλλική ομάδα. Στόχος της Λιόν φέρεται να είναι να αποφύγει την καταβολή των περίπου 5 εκατομμυρίων ευρώ που απαιτούνται για την απόκτησή του και να επιχειρήσει να τον αποκτήσει ως ελεύθερο.
Από την πλευρά του Ολυμπιακού, πάντως, δεν προκύπτει διάθεση για οποιαδήποτε έκπτωση στις οικονομικές απαιτήσεις. Οι Πειραιώτες διατηρούν σταθερή τη θέση τους και δεν εμφανίζονται πρόθυμοι να παραχωρήσουν τον ποδοσφαιριστή χωρίς το αντίστοιχο οικονομικό αντάλλαγμα.
