Σάββατο 4 Ιουλίου 2026
Sportime

Ολυμπιακός: Δεν παρατάει του Μολέντο!

Ο Βραζιλιάνος στόπερ είναι πάντα στο στόχαστρο των Πειραιωτών και υπάρχει έντονη κινητικότητα το τελευταίο διάστημα

Αλέξανδρος Χρηστάκος 1 λεπτά ανάγνωσης
Ολυμπιακός: Δεν παρατάει του Μολέντο!
Πρόσθεσε το Sportime στις αγαπημένες σου πηγές

Ο Ολυμπιακός δεν έχει αφήσει το θέμα με τον Ροντρίγκο Μολέντο. Όπως έχει αποκαλύψει το Sportime, από το καλοκαίρι οι δύο πλευρές έχουν έρθει σε συμφωνία.

Η αδερφή του, που παίζει μεγάλο ρόλο στις αποφάσεις του, είχε συμφωνήσει στις επαφές που είχαν γίνει για την επιστροφή του στην Ελλάδα, αλλά για λογαριασμό των Πειραιωτών.

Ο Ολυμπιακός το καλοκαίρι είχε πολλές επαφές με την Ιντερνασιονάλ που ζητούσε κοντά στα 3 εκατ. ευρώ, συν τη ρήτρα που έπρεπε να δώσει στον Παναθηναϊκό, για την άμεση επιστροφή στην Ελλάδα.

Βέβαια αυτή η ρήτρα δεν ισχύει από την 1η του νέου έτους. Και ο Ολυμπιακός, όπως αναφέρουν στην Βραζιλία, δεν το έβαλε κάτω. Φέρεται να ξεκίνησε νέες επαφές με την Ιντερνασιονάλ για να τον κάνει δικό του, ενώ λέγεται πως ο Παναθηναϊκός έχει βάλει ποσοστό μεταπώλησης 25%.

Σε κάθε περίπτωση ο Ολυμπιακός δεν άφησε πίσω την υπόθεση με τον Μολέντο. Δεν τα βρήκε το καλοκαίρι με την Ιντερνασιονάλ, αλλά επανήλθε.

Το θέμα της επιστροφής του δεν αποκλείεται να έχει να κάνει και με ενδεχόμενη δυνατή αποχώρηση στα στόπερ του Ολυμπιακού.

http://www.sportime.gr/olimpiakos/243423/olympiakos-ta-thelo-toys-martins/

http://www.sportime.gr/olimpiakos/243131/olympiakos-ora-ntias/

Επίσης σε κατηγορίες: Stoiximan Super League Ποδόσφαιρο

Σχετικά άρθρα

Περισσότερα στην κατηγορία

Πρόσφατα νέα

Περισσότερα από Αλέξανδρος Χρηστάκος

Από άλλη κατηγορία

Τελευταία νέα