Sportime

Ολυμπιακός: Στη Σεβίλλη για το 36ο διπλό!

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός θυμήθηκε τις 35 εκτός έδρας ευρωπαϊκές νίκες της ομάδας εν όψει του αγώνα με τη Ρεάλ Μπέτις στην Ανδαλουσία.

Παναγιώτης Γκαραγκάνης 1 λεπτά ανάγνωσης
Ολυμπιακός: Στη Σεβίλλη για το 36ο διπλό!
Πρόσθεσε το Sportime στις αγαπημένες σου πηγές

Ο οργανισμός του Ολυμπιακού έχει στρέψει την προσοχή του στην αναμέτρηση με τη Ρεάλ Μπέτις, όπου θα διεκδικήσει το 36ο ευρωπαϊκό διπλό της ιστορίας του!

Οι «ερυθρόλευκοι», το βράδυ της Πέμπτης (29/11, 19:55), θέλουν να κάνουν ένα ακόμα βήμα πρόκρισης στο «Μπενίτο Βιγιαμαρίν» για την πρόκριση στη φάση των «32» του Europa League, παίρνοντας ένα θετικό αποτέλεσμα κόντρα στη Ρεάλ Μπέτις.

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός θυμήθηκε, στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, τα 35 διπλά που έχει κάνει η ομάδα στις ευρωπαϊκές διασυλλογικές διοργανώσεις, βάζοντας... πλώρη για το 36ο. Οι Πειραιώτες έχουν γράψει, ήδη, ιστορία, καθώς είναι η ελληνική ομάδα με τις περισσότερες εκτός έδρας ευρωπαϊκές νίκες.

Το μήνυμα της ΠΑΕ Ολυμπιακός στα social media:

http://www.sportime.gr/olimpiakos/178955/synechizei-na-grafei-istoria-o-olympiakos/

http://www.sportime.gr/olimpiakos/202950/to-programma-gia-to-real-mpetis-olympiakos/

http://www.sportime.gr/podosfairo/europa-league/202836/apisteyto-diaititis-o-karasev-sto-mpetis-olympiakos/

Επίσης σε κατηγορίες: Champions League Europa League Ποδόσφαιρο

Σχετικά άρθρα

Περισσότερα στην κατηγορία

Πρόσφατα νέα

Περισσότερα από Παναγιώτης Γκαραγκάνης

Από άλλη κατηγορία

Τελευταία νέα