Sportime

«Παραμένει στον Ολυμπιακό ο Ένγκελς»

Σύμφωνα με βελγικό δημοσίευμα, ο 24χρονος στόπερ συνεχίζει στον Ολυμπιακό και τη νέα σεζόν.

Παναγιώτης Γκαραγκάνης 1 λεπτά ανάγνωσης
«Παραμένει στον Ολυμπιακό ο Ένγκελς»
Πρόσθεσε το Sportime στις αγαπημένες σου πηγές

Το όνομά του έχει εμπλακεί σε διάφορα μεταγραφικά σενάρια, αλλά ο Τύπος του Βελγίου γράφει πως ο Μπιόρν Ένγκελς θα παραμείνει στον Ολυμπιακό.

Ο Βέλγος κεντρικός αμυντικός βρίσκεται στο μεταγραφικό στόχαστρο ομάδων από την πατρίδα του και την Αγγλία. Και οι πληροφορίες αναφέρουν πως με το κατάλληλο αντίτιμο, ο Ολυμπιακός θα δώσει τη συγκατάθεση για την παραχώρησή του.

Δημοσίευμα από το Βέλγιο, πάντως, αναφέρει πως ο 24χρονος Ένγκελς «θα παραμείνει, σχεδόν, σίγουρα στον Ολυμπιακό και τη νέα σεζόν».

Ο Ολυμπιακός έχει πέντε στόπερ στο υπάρχον ρόστερ (Σισέ, Βούκοβιτς, Ένγκελς, Νικολάου, Ευαγγέλου) και στοχεύει στην απόκτηση μέχρι και δύο κεντρικών αμυντικών, οπότε κάποιος ή κάποιοι από τους διαθέσιμους στόπερ αναμένεται να παραχωρηθεί/παραχωρηθούν μέχρι το τέλος της καλοκαιρινής μεταγραφικής περιόδου.

Επίσης σε κατηγορίες: Super League Ποδόσφαιρο

Σχετικά άρθρα

Περισσότερα στην κατηγορία

Πρόσφατα νέα

Περισσότερα από Παναγιώτης Γκαραγκάνης

Από άλλη κατηγορία

Τελευταία νέα