Κυριακή 5 Ιουλίου 2026
Sportime

«Πάτησαν» Τούμπα Μαρινάκης και Ολυμπιακός

Χωρίς παρατράγουδα η άφιξη των «ερυθρόλευκων» στην έδρα του ΠΑΟΚ

Sportime Team 1 λεπτά ανάγνωσης
«Πάτησαν» Τούμπα Μαρινάκης και Ολυμπιακός
Πρόσθεσε το Sportime στις αγαπημένες σου πηγές

Κάτω από αποδοκιμασίες έφτασε η αποστολή του Ολυμπιακού στην Τούμπα. Παρών ο Βαγγέλης Μαρινάκης, ο οποίος κατέβηκε και πρώτος από το πούλμαν.

Δρακόντεια τα μέτρα ασφαλείας, όπως μπορεί να φανταστεί ο καθένας. Ο Βαγγέλης Μαρινάκης πήγε να μπει πρώτος στα αποδυτήρια του γηπέδου, αλλά οι άνθρωποι της ασφαλείας δεν τον άφησαν, καθώς σύμφωνα με το σχέδιο της άφιξης πρώτα έπρεπε να μπει η αποστολή του Ολυμπιακού.

Δεν έλειψε και η ένταση λόγω της συγκεκριμένης προτροπής της αστυνομίας. Μπορεί να δει ο καθένας βίντεο εδώ.

Υπενθυμίζεται πως η σέντρα του αγώνα είναι προγραμματισμένη για τις 19:30. Η απόσταση των δύο ομάδων είναι στους έξι βαθμούς και δεδομένου ότι απομένουν άλλα 10 ματς μέχρι το φινάλε της Super League, ο συγκεκριμένος αγώνας έχει χαρακτήρα τελικού πρωταθλήματος και δικαιολογημένα.

[/video]

Περισσότερα νέα για το Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ

Tι παίζουμε σήμερα το Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ – «Τρελή» πρόταση στο 29.00!

Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ: Από τον Σικαμπάλα στον Μιχάι – Ο ΠΑΟΚ έχει τον τρόπο του στον Πειραιά (pics & vids)

Επίσης σε κατηγορίες: Stoiximan Super League Ποδόσφαιρο

Σχετικά άρθρα

Περισσότερα στην κατηγορία

Πρόσφατα νέα

Περισσότερα από Sportime Team

Από άλλη κατηγορία

Τελευταία νέα