Sportime

Συναγερμός στον Ολυμπιακό με Ροντινέι πριν από τη σέντρα με τον Πανσερραϊκό

Ο Βραζιλιάνος Ροντινέι αισθάνθηκε ενοχλήσεις και μένει εκτός για το ματς με τον Πανσερραϊκό, με την ελπίδα να είναι έτοιμος για το Champions League.

Διονύσης Αντωνέλλος 1 λεπτά ανάγνωσης
Συναγερμός στον Ολυμπιακό με Ροντινέι πριν από τη σέντρα με τον Πανσερραϊκό
Πρόσθεσε το Sportime στις αγαπημένες σου πηγές

Λίγο πριν από τη σέντρα στο παιχνίδι με τον Πανσερραϊκό, ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει ένα αναπάντεχο πρόβλημα. Ο Ροντινέι δεν βρίσκεται στην αποστολή, καθώς ένιωσε ενοχλήσεις στην τελευταία προπόνηση και οι γιατροί έκριναν σκόπιμο να μην ρισκάρει.

Το ιατρικό επιτελείο των ερυθρόλευκων παρακολουθεί στενά την κατάστασή του και οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο τραυματισμός δεν φαίνεται σοβαρός. Παρόλα αυτά, ο χρόνος συμμετοχής του στον κρίσιμο αγώνα με την Πάφο για τη φάση των ομίλων του Champions League θα κριθεί μέσα στις επόμενες ημέρες.

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ επέλεξε να συμπεριλάβει στην αποστολή όλα τα νέα αποκτήματα, με τον Ταρέμι και τον Ποντένσε να είναι κανονικά διαθέσιμοι. Η προσμονή στον κόσμο του Ολυμπιακού είναι μεγάλη, καθώς το ματς με τον Πανσερραϊκό θεωρείται το πρώτο βήμα για μια σεζόν που θα συνδυάσει τις εγχώριες επιτυχίες με την ευρωπαϊκή πρόκληση.

Η λίστα των εκλεκτών περιλαμβάνει τους Πασχαλάκη, Τζολάκη, Έξαρχο, Ορτέγκα, Μπιανκόν, Πιρόλα, Καλογερόπουλο, Κοστίνια, Μάνσα, Ρέτσο, Μπρούνο, Νασιμέντο, Μάρτινς, Γκαρθία, Σιπιόνι, Τσικίνιο, Στρεφέτσα, Έσε, Ποντένσε, Καμπελά, Μουζακίτη, Γιαζίτζι, Ελ Κααμπί και Ταρέμι.

Διαβάστε επίσης:

Ο Ολυμπιακός ενισχύει τη δεύτερη ομάδα με τον Μπιλάλ Αμπντελραχμάν – Έβγαζε μάτια με τον Παναθηναϊκό

Super League 1: Ιστορικό καλοκαίρι για το ελληνικό πρωτάθλημα – Έγιναν οι δύο ακριβότερες πωλήσεις στην ιστορία του!

Επίσης σε κατηγορίες: Ποδόσφαιρο

Σχετικά άρθρα

Περισσότερα στην κατηγορία

Πρόσφατα νέα

Περισσότερα από Διονύσης Αντωνέλλος

Από άλλη κατηγορία

Τελευταία νέα