Τικνιζάν: Ήρθα στον καλύτερο σύλλογο της Ελλάδας – Θέλω τίτλους με τον Ολυμπιακό
Ο Τικνιζάν έστειλε μήνυμα τίτλων και άμεσης προσφοράς
Ο Ναΐρ Τικνιζάν έστειλε ξεκάθαρο μήνυμα στις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης του Ολυμπιακού.
«Πριν έναν χρόνο πήγα στον καλύτερο σύλλογο της Σερβίας. Σήμερα ήρθα στον καλύτερο σύλλογο της Ελλάδας και σε έναν πολύ δυνατό ευρωπαϊκό σύλλογο», είπε στο Olympiacos TV.
Ο Αρμένιος μπακ τόνισε ότι γνωρίζει καλά την πίεση: «Στον Ερυθρό Αστέρα απαιτούν νίκες σε κάθε παιχνίδι. Είμαι έτοιμος και καταλαβαίνω πού βρίσκομαι».
Για το παιχνίδι του ήταν επίσης σαφής: «Παίζω αριστερό μπακ, αλλά δυνατό μου σημείο είναι η κίνηση και η συνεχής προσπάθεια προς την αντίπαλη εστία. Πάντα δίνω το μέγιστο».
Αποκάλυψε ακόμη ότι μίλησε με τον Μάρκο Αρναούτοβιτς και πρώην συμπαίκτες του, ακούγοντας μόνο θετικά λόγια για τον Ολυμπιακό.
Και έκλεισε με τον στόχο του: «Θέλω τίτλους και να φτάσουμε όσο πιο μακριά γίνεται στο Europa League. Τώρα πρέπει να αφήσουμε τα λόγια και να δείξουμε πράγματα στο γήπεδο».
