Sportime

Τρεις τραυματισμούς είχε ο Ολυμπιακός στον Βόλο

Τριπλό πλήγμα για τον Ολυμπιακό στον Βόλο, καθώς Ελ Κααμπί, Ρόκα και Πιρόλα αποχώρησαν με προβλήματα τραυματισμών.

Διονύσης Αντωνέλλος 1 λεπτά ανάγνωσης
Ο Πιρόλα στον Βόλο / Φωτογραφία: Intime
Πρόσθεσε το Sportime στις αγαπημένες σου πηγές

Τρεις τραυματισμούς μέτρησε ο Ολυμπιακός στον Βόλο, σε μία βραδιά που άφησε πολύ μεγαλύτερα προβλήματα από το 1-1 στο Πανθεσσαλικό. Ο Αγιούμπ Ελ Κααμπί υπέστη τον σοκαριστικό τραυματισμό που επισκίασε τα πάντα, όμως Ρόκα και Πιρόλα αποχώρησαν επίσης με προβλήματα.

Ο Ρόκα τραυματίστηκε σοβαρά στον ώμο και αναγκάστηκε να εγκαταλείψει την αναμέτρηση, με την κατάστασή του να αποτελεί ακόμη έναν πονοκέφαλο για τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ.

Υπήρξε όμως και τρίτος τραυματισμός. Ο Λορέντσο Πιρόλα αντιμετώπισε μυϊκό πρόβλημα και αντικαταστάθηκε στο ημίχρονο από τον Νταβίντ Κάρμο.

Μάλιστα, πρόκειται για τον δεύτερο συνεχόμενο μυϊκό τραυματισμό του Ιταλού στόπερ. Η μυϊκή ευπάθεια του Πιρόλα επιβαρύνθηκε από τους κακούς αγωνιστικούς χώρους που συνάντησε ο Ολυμπιακός στα δύο τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια του για το πρωτάθλημα, αρχικά στην Τρίπολη και στη συνέχεια στον Βόλο.

Οι «ερυθρόλευκοι» έφυγαν έτσι από το Πανθεσσαλικό με τρεις τραυματίες και τον Μεντιλίμπαρ να περιμένει πλέον την πλήρη εικόνα για Ρόκα και Πιρόλα.

Σχετικά άρθρα

Περισσότερα στην κατηγορία

Πρόσφατα νέα

Περισσότερα από Διονύσης Αντωνέλλος

Από άλλη κατηγορία

Τελευταία νέα