Sportime

Μακλίν: «Να μπούμε με... φόρα στα πλέι οφ»

Sportime Team 1 λεπτά ανάγνωσης
Μακλίν: «Να μπούμε με... φόρα στα πλέι οφ»
Πρόσθεσε το Sportime στις αγαπημένες σου πηγές

Τη νίκη θέλει ο Ολυμπιακός κόντρα στον Προμηθέα Πατρών την Κυριακή (13/05, 17:00) για την 26η και τελευταία αγωνιστική της Basket League, σύμφωνα με τον Τζαμέλ Μακλίν, ώστε να πάρει την κατάλληλη ώθηση για τα πλέι οφ.

Αναλυτικά, όσα έγραψε ο Μακλίν στο μπλογκ του στην ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ:

«Γεια σε όλους σας!

Είμαστε μόλις μία αγωνιστική μακριά πριν ολοκληρωθεί η κανονική περίοδος και μπούμε στα πλέι οφ, στην πιο κρίσιμη φάση της ελληνικής λίγκας.

Το αυριανό παιχνίδι (13/05, 17:00) δεν έχει βαθμολογικό ενδιαφέρον ούτε για εμάς, αλλά ούτε και για τον Προμηθέα. Παρόλα αυτά θέλουμε πολύ τη νίκη, αλλά και μια καλή εμφάνιση ώστε να τερματίσουμε δυνατά και να ξεκινήσουμε ακόμη πιο δυνατά τα πλέι οφ.

Ο αντίπαλός μας είναι η έκπληξη του φετινού πρωταθλήματος. Είναι μια πολύ καλή ομάδα, με ένα πολύ καλό σύνολο παικτών και άξια τερμάτισε στην 3η θέση. Εμείς από την πλευρά μας θα πρέπει να είμαστε σοβαροί και τα σαράντα λεπτά, να ακολουθήσουμε το πλάνο του προπονητή μας και παράλληλα να προσφέρουμε όμορφο θέαμα.

Εξακολουθούμε να έχουμε απουσίες, όμως, είμαι σίγουρος πως με την επιστροφή των τραυματιών θα γίνουμε πιο δυνατοί και θα τα δώσουμε όλα για τον μεγάλο στόχο».

Επίσης σε κατηγορίες: Stoiximan Basket League Μπάσκετ

Σχετικά άρθρα

Περισσότερα στην κατηγορία

Πρόσφατα νέα

Περισσότερα από Sportime Team

Από άλλη κατηγορία

Τελευταία νέα