Sportime

Ολυμπιακός: Χρυσό τέλος στο σίριαλ Γουόκαπ.

Συμφωνία εκατομμυρίων έβαλε τέλος στο μεγάλο σίριαλ

Γρηγόρης Κεντητός 1 λεπτά ανάγνωσης
Ο Τόμας Γουόκαπ και η αποχώρησή του από τον Ολυμπιακό
Πρόσθεσε το Sportime στις αγαπημένες σου πηγές

Το πιο δύσκολο μεταγραφικό σίριαλ του καλοκαιριού έκλεισε με συμφωνία και όχι στις δικαστικές αίθουσες. Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε επίσημα την παραχώρηση του Τόμας Γουόκαπ στην Dubai Basketball, βάζοντας τέλος σε μία υπόθεση που είχε φτάσει μέχρι τη EuroLeague.

Το οικονομικό σκέλος εξηγεί πολλά. Σύμφωνα με το SPORT24, οι Πειραιώτες θα εισπράξουν 2,6 εκατ. δολάρια, περίπου 2,3 εκατ. ευρώ. Η διαφορά από την πρώτη πρόταση των 600.000 δολαρίων που είχε απορριφθεί τον Ιούλιο είναι τεράστια.

Ο Γουόκαπ είχε συμβόλαιο έως το 2027 χωρίς buyout, ζήτησε μονομερώς την αποδέσμευσή του και δεν παρουσιάστηκε στην έναρξη της προετοιμασίας. Ο Ολυμπιακός άνοιξε πειθαρχική διαδικασία, ενώ η EuroLeague ξεκίνησε ξεχωριστή έρευνα για τη συμπεριφορά της Dubai. Μέχρι στιγμής δεν έχει ανακοινωθεί ότι αυτή η διαδικασία σταματά λόγω της συμφωνίας.

Αγωνιστικά, ο Μπαρτζώκας είχε ήδη προετοιμαστεί με ΜακΙντάιρ, Κόρι Τζόζεφ και Μοντέρο στην περιφέρεια.

Ο Γουόκαπ αποχωρεί μετά από πέντε χρόνια, 12 τίτλους, πέντε συνεχόμενα Final Four και την κατάκτηση της EuroLeague τον περασμένο Μάιο. Το «διαζύγιο» ήταν θορυβώδες. Το φινάλε, όμως, αποδείχθηκε εξαιρετικά ακριβό.

Φόρτωση ψηφοφορίας…
Επίσης σε κατηγορίες: BASKETBALL

Σχετικά άρθρα

Περισσότερα στην κατηγορία

Πρόσφατα νέα

Περισσότερα από Γρηγόρης Κεντητός

Από άλλη κατηγορία

Τελευταία νέα