Sportime

Προολυμπιακό Πάλης: Με δέκα αθλητές στη Σόφια

Για τη Σόφια της Βουλγαρίας αναχωρεί σήμερα η ελληνική αποστολή όπου θα συμμετάσχει στο Παγκόσμιο προολυμπιακό τουρνουά Πάλης

Sportime Team 1 λεπτά ανάγνωσης
Προολυμπιακό Πάλης: Με δέκα αθλητές στη Σόφια
Πρόσθεσε το Sportime στις αγαπημένες σου πηγές

Για τη Σόφια αναχωρεί σήμερα η ελληνική αποστολή όπου θα συμμετάσχει στο Παγκόσμιο προολυμπιακό τουρνουά Πάλης. Στη Βουλγαρία θα δοθούν τα τελευταία δύο εισιτήρια ανά κατηγορία, όπερ σημαίνει ότι οι αθλητές που θα φτάσουν στον τελικό θα εξασφαλίσουν την πρόκριση για τους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Την ελληνική αποστολή για το Προολυμπιακό Πάλης απαρτίζουν οχτώ αθλητές και δύο αθλήτριες. Στην Ελευθέρα θα αγωνιστούν οι Γιώργος Πιλίδης (65κ.), Γιώργος Κουγιουμτσίδης (74κ,), Γιώργος Σαββουλίδης (86κ.) και Τιμοφέι Ξενίδης (97κ.). Στην Ελληνορωμαϊκή θα παλέψουν οι: Γιώργος Πρεβολαράκης (77κ.), Δημήτρης Παπαδόπουλος (87κ.), Λαοκράτης Κεσίδης (97κ.) και Αλέξανδρος Παπαδάτος (130κ.).

Τέλος στις γυναίκες θα συμμετάσχουν οι Αγόρω Παπαβασιλείου (68κ.) και η Κατερίνα Πιτσιάβα (76κ.).

Την Πέμπτη θα διεξαχθούν όλες οι κατηγορίες της Ελευθέρας, την Παρασκευή θα διεξαχθεί η γυναικεία Πάλη και το Σάββατο το στυλ της ελληνορωμαϊκής.

Επίσης σε κατηγορίες: Άλλα Αθλήματα Σπορ

Σχετικά άρθρα

Περισσότερα στην κατηγορία

Πρόσφατα νέα

Περισσότερα από Sportime Team

Από άλλη κατηγορία

Τελευταία νέα