Τρίτη 7 Ιουλίου 2026
Sportime

Οργισμένη ανακοίνωση της Παναχαϊκής

Οι Πατρινοί είναι αντίθετοι για τον ορισμό του αγώνα με τον Ολυμπιακό στο Παμπελοποννησιακό Στάδιο και επιθυμούν να γίνει στο γήπεδο Αγυιάς

Τάσος Τσόλκας 2 λεπτά ανάγνωσης
Οργισμένη ανακοίνωση της Παναχαϊκής
Πρόσθεσε το Sportime στις αγαπημένες σου πηγές

Έξαλλοι είναι οι άνθρωποι της Παναχαϊκής με τον ορισμό του αγώνα Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό στο Παμπελοποννησιακό Στάδιο.

Οι ιθύνοντες είναι αντίθετοι με τον ορισμό και ζητούν με ανακοίνωσή τους να γίνει το παιχνίδι στο γήπεδο της Αγυιάς.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ Παναχαϊκή 1891 με τον πιο επίσημο τρόπο, δια του προέδρου της κ. Κώστα Μπακαλάρου, έχει εκφράσει την θέληση της για την έδρα του αγώνα κυπέλλου με τον Ολυμπιακό. « Η Παναχαϊκή έχει έδρα και αυτή είναι το γήπεδο της στην Αγυιά. Εκεί θέλουμε να γίνει το παιχνίδι».

Η σημερινή απόφαση της ΕΠΟ που όρισε την διεξαγωγή του αγώνα στο Παμπελοποννησιακό στάδιο είναι εξοργιστική και δεν μπορεί να γίνει αποδεκτή. Παραβιάζει τον ΚΑΠ και την προκήρυξη του Κυπέλλου, διότι η έδρα μας ( Γήπεδο ΠΓΕ στην Αγυιά ), έχει άδεια ως ορίζουν οι κανονισμοί. Αν ένα έγγραφο της Αστυνομίας , αποτελεί κριτήριο στην ΕΠΟ για τον ορισμό έδρας σ’ έναν τόσο σημαντικό αγώνα, και καμία απολύτως συνεννόηση με την ΠΑΕ Παναχαϊκή, τότε καταργείται στην πράξη αυτή καθεαυτή η έννοια της γηπεδούχου ομάδας και σε κάθε περίπτωση η ΠΑΕ Παναχαϊκή 1891, θα εξαντλήσει κάθε νόμιμο τρόπο, ώστε αυτή η τραγική απόφαση να αλλάξει.

Η ΠΑΕ Παναχαϊκή 1891 έχει διοργανώσει την περσινή περίοδο, στο γήπεδό της στην Αγυιά, αγώνα κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό και αγώνες ντέρμπυ για την Football League με ΑΡΗ και ΟΦΗ, με γεμάτο γήπεδο και οπαδούς ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΥΟ ΟΜΑΔΩΝ, δίχως να συμβεί το παραμικρό και με άκρως κολακευτικά σχόλια απ’ όλη την ποδοσφαιρική Ελλάδα.

Δεν αντιλαμβανόμαστε ποιος είναι ο πραγματικός λόγος που ο προσεχής αγώνας κυπέλλου με τον Ολυμπιακό, θα πρέπει να γίνει στο Παμπελοποννησιακό στάδιο και όχι στην ΕΔΡΑ ΜΑΣ.

Δεν δεχόμαστε τετελεσμένα και απαιτούμε σεβασμό και τήρηση των κανονισμών προς πάσα κατεύθυνση».

http://www.sportime.gr/podosfairo/173140/telos-o-anastasopoylos-apo-tin-kerkyra/

http://www.sportime.gr/podosfairo/172971/apogoiteysi-apo-esoda-kai-diarkeias-kai-skepseis-apochorisis-sta-trikala/

Επίσης σε κατηγορίες: Super League 2 Ποδόσφαιρο

Σχετικά άρθρα

Περισσότερα στην κατηγορία

Πρόσφατα νέα

Περισσότερα από Τάσος Τσόλκας

Από άλλη κατηγορία

Τελευταία νέα