Sportime

Παναιτωλικός: Τελευταία προπόνηση και «αντίο» ο Δέλλας

Αποχαιρέτησε τους Αγρινιώτες ο 43χρονος τεχνικός

Sportime Team 1 λεπτά ανάγνωσης
Παναιτωλικός: Τελευταία προπόνηση και «αντίο» ο Δέλλας
Πρόσθεσε το Sportime στις αγαπημένες σου πηγές

Την τελευταία του προπόνηση έκανε ο Τραϊανός Δέλλας την Πέμπτη (16/5) και στη συνέχεια αποχαιρέτησε τον Παναιτωλικό. Είναι γνωστό, άλλωστε, πως αποχωρεί από εκεί.

Δεν είναι ο μόνος. Ένας κύκλος κλείνει γενικά στους Αγρινιώτες. Θα έχουν αρκετές αλλαγές το καλοκαίρι στο έμψυχο δυναμικό τους, όπως και άλλες ομάδες της Super League.

Ο Δέλλας θέλησε να «χαιρετήσει» με τον δικό του τρόπο και γι' αυτό έστειλε το μήνυμά του μέσω Instagram. «Τελείωσε μια δύσκολη χρονιά (και ένας κύκλος για μένα) χάρη στην δική σας δουλειά, μέσα...και έξω από το γήπεδο.....σας ευχαριστώ όλους... καλή τύχη @panetolikosfc υγεία σε όλους σας», ανέφερε χαρακτηριστικά ο 43χρονος τεχνικός.

Τελείωσε μια δύσκολη χρονιά (και ένας κύκλος για μένα) χάρη στην δική σας δουλειά, μέσα...και έξω από το γήπεδο.....σας ευχαριστώ όλους... καλή τύχη @panetolikosfc υγεία σε όλους σας.💪💪💪⚽️⚽️⚽️🙏🙏🙏

A post shared by Τραιανος Δελλας (@dellastraianos) on May 16, 2019 at 10:00am PDT

Επίσης σε κατηγορίες: Super League Ποδόσφαιρο

Σχετικά άρθρα

Περισσότερα στην κατηγορία

Πρόσφατα νέα

Περισσότερα από Sportime Team

Από άλλη κατηγορία

Τελευταία νέα