Sportime

Τσίπρας: Οπαδός του Παναιτωλικού «πέταξε» ατάκα που τον άφησε άναυδο!

Οπαδός του Παναιτωλικού έστειλε... τελεσίγραφο στον Τσίπρα προκειμένου να μην πειράξει τον Παναιτωλικό, διότι θα έχει πρόβλημα!

Αλέξανδρος Κωτάκης 1 λεπτά ανάγνωσης
Τσίπρας: Οπαδός του Παναιτωλικού του έστειλε... τελεσίγραφο στον προκειμένου να μην πειράξει τον Παναιτωλικό, διότι θα έχει πρόβλημα!
Πρόσθεσε το Sportime στις αγαπημένες σου πηγές

Είναι γνωστό ότι οι πολιτικοί στις περιοδείες τους ακούνε τους πολίτες να εκφράζουν ο καθένας το παράπονό του, το αίτημά του και γενικότερα αυτό που τον απασχολεί. Αυτό που άκουσε όμως ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας. κατά την περιοδεία του στο Αγρίνιο, ξεπερνάει κάθε προηγούμενο.

Όπως θα δείτε στο παρακάτω βίντεο ένας νεαρός φίλος του Παναιτωλικού «προειδοποίησε» τον Τσίπρα, εφόσον επιστρέψει σε ρόλο Πρωθυπουργού, να μην πειράξει την αγαπημένη του ομάδα! Αλλιώς θα έχει πρόβλημα στην πόλη!

Συγκεκριμένα ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης σε βόλτα του στα μαγαζιά του Αγρινίου, εκτός από τα παράπονα των πολιτών για την ακρίβεια, την πανδημία, και άλλα προβλήματα άκουσε το εξής από κάποιον: «Να αλλάξει η κατάσταση που είναι χάλια και μην πειράξετε τον Παναιτωλικό. Τίποτα άλλο. Θα έχεις πρόβλημα μετά δεν ξαναπερνάς ούτε απ' έξω»!

Οσο για το πώς αντέδρασε ο Τσίπρας; Από ό,τι φαίνεται ήταν ενημερωμένος για τα ποδοσφαιρικά του Παναιτωλικού καθώς αποθέωσε τον Μεντόσα και τον Γιάννη Αναστασίου!

«Έχετε καλό Αργεντίνο δεκάρι (σ.σ εννοώντας τον Μεντόσα) και καλό προπονητή», είπε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ και αποχώρησε, αφήνοντας έκπληκτο τον οπαδό του Παναιτωλικού.

https://youtu.be/xS_xY581boQ

Σχετικά άρθρα

Περισσότερα στην κατηγορία

Πρόσφατα νέα

Περισσότερα από Αλέξανδρος Κωτάκης

Από άλλη κατηγορία

Τελευταία νέα