Παναθηναϊκός: Επέστρεψαν Κέντρικ Ναν και Κώστας Σλούκας και το Περιστέρι δεν είχε απαντήσεις
Ο Παναθηναϊκός νίκησε το Περιστέρι με 95-75, με τους Κέντρικ Ναν και Κώστα Σλούκα να επιστρέφουν και τον Ντίνο Μήτογλου να ξεχωρίζει.
Ο Παναθηναϊκός συνδύασε την επιστροφή των Κέντρικ Ναν και Κώστα Σλούκα με μια επιβλητική εμφάνιση απέναντι στο Περιστέρι, επικρατώντας με 95-75 για την τρίτη αγωνιστική της Basket League και διατηρώντας το αήττητό του.
Η ομάδα του Ζέλικο Ομπράντοβιτς επέβαλε από νωρίς τον ρυθμό της, στηρίχθηκε στην επιθετική της αποτελεσματικότητα και έκλεισε το πρώτο ημίχρονο στο 52-29, έχοντας 9/16 τρίποντα και 14 ασίστ.
Ο Κέντρικ Ναν επέστρεψε με 18 πόντους, 6 ριμπάουντ και 3 ασίστ, ευστοχώντας σε τέσσερα τρίποντα. Ο Κώστας Σλούκας έδωσε επιπλέον λύσεις στην περιφέρεια, με τον Παναθηναϊκό να παρουσιάζει μεγαλύτερη ευχέρεια στη δημιουργία.
Ξεχωριστή ήταν και η παρουσία του Ντίνου Μήτογλου, ο οποίος αγωνίστηκε ως μοναδικός διαθέσιμος σέντερ και πέτυχε double-double ήδη από το πρώτο ημίχρονο, ολοκληρώνοντας τον αγώνα με 16 πόντους.
Οι πράσινοι έφτασαν μέχρι και στο +36 στην τρίτη περίοδο, προτού το Περιστέρι περιορίσει τη διαφορά στο τελευταίο δεκάλεπτο.
Στους 15 πόντους σταμάτησε ο Σιλβέν Φρανσίσκο και στους 11 ο Νάιτζελ Χέιζ-Ντέιβις.
Ο Παναθηναϊκός στρέφεται πλέον στην αναμέτρηση με την Μπασκόνια στις 22 Οκτωβρίου, έχοντας μπροστά του ακόμη ένα παιχνίδι για τη EuroLeague.
