Παναθηναϊκός: Πέρασε από την ΑΕΚ 74-83
ΑΕΚ - Παναθηναϊκός AKTOR. Οι καλύτερες στιγμές της αναμέτρησης στα Άνω Λιόσια και η ανατροπή των «πράσινων» στο δεύτερο ημίχρονο.
Ο Παναθηναϊκός επικράτησε της ΑΕΚ με σκορ 74-83 στα Άνω Λιόσια, σε μια αναμέτρηση που είχε ανατροπές, ένταση και προβλήματα τραυματισμών για την Ένωση.
Ο Παναθηναϊκός πήρε τη νίκη απέναντι στην ΑΕΚ, ανατρέποντας την εικόνα του πρώτου ημιχρόνου και ανεβάζοντας την απόδοσή του στο δεύτερο μέρος.
Η Ένωση μπήκε δυνατά στην αναμέτρηση, προηγήθηκε με 19-14 στο πρώτο δεκάλεπτο και πήγε στα αποδυτήρια μπροστά με 40-37, χάρη σε ένα εντυπωσιακό τρίποντο του Φρανκ Μπάρτλεϊ πίσω από το κέντρο.
Παναθηναϊκός: Η ανατροπή στο δεύτερο ημίχρονο
Οι «πράσινοι» αντέδρασαν μετά την ανάπαυλα και πέρασαν μπροστά με 58-55 στο τέλος της τρίτης περιόδου.
Ο Μπρίμα Μπάντιο αποτέλεσε σημαντική επιθετική λύση ενώ καθοριστικά τρίποντα πέτυχαν ο Χουάντσο Ερνανγκόμεθ και ο Νάιτζελ Χέιζ-Ντέιβις.
Η ΑΕΚ προσπάθησε να επιστρέψει με πρωταγωνιστή τον Φρανκ Μπάρτλεϊ, όμως οι φιλοξενούμενοι διατήρησαν το προβάδισμα στην τελική περίοδο.
Η ομάδα του Ντράγκαν Σάκοτα αντιμετώπισε και σοβαρά αγωνιστικά προβλήματα, καθώς ο Γκρεγκ Μπράουν τραυματίστηκε στον δεξιό αχίλλειο ενώ ο Δημήτρης Φλιώνης αποχώρησε με ενοχλήσεις στους κοιλιακούς.
Τα δεκάλεπτα: 19-14, 40-37, 55-58, 74-83
