Sportime

Παναθηναϊκός: Προπόνηση και πάλι χωρίς τον Πέιν

Ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ προετοιμάζεται για τον αγώνα με το Λαύριο (4/2, 15:30), χωρίς όμως τον Έιντριαν Πέιν, ο οποίος θα πάρει τη Δευτέρα εξιτήριο από το νοσοκομείο λόγω γαστρεντερίτιδας

Sportime Team 1 λεπτά ανάγνωσης
Παναθηναϊκός: Προπόνηση και πάλι χωρίς τον Πέιν
Πρόσθεσε το Sportime στις αγαπημένες σου πηγές

Ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ προετοιμάζεται για τον αγώνα με το Λαύριο εκτός έδρας η Δευτέρα (4/2, 15:30), χωρίς πάντως να υπολογίζεται ο Έιντριαν Πέιν.

Ο Έιντριαν Πέιν αναμένεται να βγει τη Δευτέρα από το νοσοκομείο, όπου νοσηλευόταν τις τελευταίες μέρες με γαστρεντερίτιδα.

Όλοι οι υπόλοιποι προπονήθηκαν κανονικά την Κυριακή, υπό τις οδηγίες του Ρικ Πιτίνο, εκτός φυσικά από τον Κιθ Λάνγκοφορντ.

Ο Λάγκοφορντ είχε ίωση και ήταν και αυτό στο νοσοκομείο, αλλά πήρε εξιτήριο την Κυριακή. Ωστόσο δεν είναι σίγουρο αν θα είναι στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας.

Επίσης σε κατηγορίες: Stoiximan Basket League Μπάσκετ

Σχετικά άρθρα

Περισσότερα στην κατηγορία

Πρόσφατα νέα

Περισσότερα από Sportime Team

Από άλλη κατηγορία

Τελευταία νέα