Sportime

«Πράσινο» ρεπό και αναχώρηση για τον Παναθηναϊκό

Sportime Team 1 λεπτά ανάγνωσης
«Πράσινο» ρεπό και αναχώρηση για τον Παναθηναϊκό
Πρόσθεσε το Sportime στις αγαπημένες σου πηγές

Αλλη μία ημέρα, άλλη μία προπόνηση για τον Παναθηναϊκό. Οι παίκτες που συμμετέχουν στις προπονήσεις του πρωταθλητή έλαβαν μία... πρόωρη ανταμοιβή, αφού το σαββατοκύριακό (25 και 26/8) τους περιμένει διήμερο ρεπό.

Ολα αυτά προτού επιστρέψουν σε ρυθμό προπονήσεων και κατόπιν αναχωρήσουν, την Τετάρτη (29/8) για το Πήλιο και την Πορταριά. Εκεί όπου θα πραγματοποιηθεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας, το πρώτο μακριά από το Καρπενήσι, έπειτα από χρόνια.

Το πρόγραμμα της Δευτέρας (27/8) και της Τρίτης (28/8), πάντα υπό τις οδηγίες του Τσάβι Πασκουάλ και των συνεργατών του, περιλαμβάνει διπλή προπόνηση.

http://www.sportime.gr/panathinaikos-bc/130941/papagiannis-charoymenos-poy-vriskomai-xana-stin-oikogeneia-moy-vid/

http://www.sportime.gr/panathinaikos-bc/130464/paskoyal-o-kalyteros-paiktis-poy-eicha-pote-o-navaro/

Επίσης σε κατηγορίες: Euroleague Stoiximan Basket League Μπάσκετ

Σχετικά άρθρα

Περισσότερα στην κατηγορία

Πρόσφατα νέα

Περισσότερα από Sportime Team

Από άλλη κατηγορία

Τελευταία νέα