Δευτέρα 6 Ιουλίου 2026
Sportime

Τόμας: «Θα παίξουν Καλάθης- Παπαπέτρου»

Μαντώ Καψάλη 1 λεπτά ανάγνωσης
Τόμας: «Θα παίξουν Καλάθης- Παπαπέτρου»
Πρόσθεσε το Sportime στις αγαπημένες σου πηγές

Ο ΝτεΣόν Τόμας μίλησε στη media day του Παναθηναϊκού πριν από την αναμέτρηση των "πράσινων" με την Φενερμπαχτσέ για την 14η αγωνιστική της Euroleague.

Μάλιστα ο Τόμας αναφέρθηκε και στο γεγονός ότι δεν θα υπάρχουν οι οπαδοί του Παναθηναϊκού, εξαιτίας της βαριάς τιμωρίας που επιβλήθηκε στο "τριφύλλι" από την Euroleague.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Αμερικανός πάουερ φόργουορντ:

Για το ματς με τη Φενέρ: «Θα είναι ένα καλό ματς. Ο προπονητής της Φενέρ έχει ιστορία εδώ. Έχουν προβλήματα, θέλουν οπωσδήποτε την νίκη, όπως και εμείς. Θα είναι ένα καλό ματς. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι στις ενέργειες».

Για την κούραση του Παναθηναϊκού και την τιμωρία της Euroleague: «Είναι μέρος του παιχνιδιού. Πρέπει να βρεις τον τρόπο να είσαι έτοιμος σωματικά και πνευματικά. Ο Νικ και ο Παπαπέτρου θα είναι εντάξει, θα παίξουν πιστεύω. Πρέπει να είμαστε πνευματικά έτοιμοι. Αν δεν έχουμε τον κόσμο μας, θα πρέπει να είμαστε ακόμα πιο συγκεντρωμένοι».

It’s About To Get 🔥​ ​ #paobc 🆚️ @fbbasketbol 21.00 | OAKA​ ​ Κλείσε τη θέση σου στο 🔗 link in Bio​ ​ #WeTheGreens #WeAreAthens #panathinaikosbc #panathinaikos #EuroLeague #GameON #PAOFNB

A post shared by Panathinaikos BC (@paobcgr) on Dec 16, 2019 at 5:08am PST

Κάντε follow στο Sportime

Κάντε like στην σελίδα του Sportime στο Facebook

Ακολουθήστε το Sportime στο Instagram

Επίσης σε κατηγορίες: Euroleague Μπάσκετ

Σχετικά άρθρα

Περισσότερα στην κατηγορία

Πρόσφατα νέα

Περισσότερα από Μαντώ Καψάλη

Από άλλη κατηγορία

Τελευταία νέα