Sportime

Απορρίφθηκε η έφεση του Παναθηναϊκού για Πέτριτς

Οι «πράσινοι» δεν κινδυνεύουν με αφαίρεση βαθμών από αυτή την υπόθεση

Sportime Team 1 λεπτά ανάγνωσης
Απορρίφθηκε η έφεση του Παναθηναϊκού για Πέτριτς
Πρόσθεσε το Sportime στις αγαπημένες σου πηγές

Νέος λογαριασμός πληρωμής για τον Παναθηναϊκό. Αυτή τη φορά στο όνομα του Μλάντεν Πέτριτς.

Το Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ εκδίκασε το μεσημέρι της Τετάρτης την έφεση του Παναθηναϊκού κατά της πρωτόδικης απόφασης για την περίπτωση του Μλάντεν Πέτριτς.

Οι πράσινοι υποστήριζαν πως δεν πρέπει να καταβάλουν χρήματα τα οποία αντιστοιχούν στην εφορία και τα οποία ο παίκτης δεν έχει ακόμα πληρώσει.

Το Δικαστήριο απέρριψε την συγκεκριμένη έφεση και πλέον από τον Παναθηναϊκό καλούνται να καταβάλουν στον Κροάτη το ποσό των 162.000 ευρώ που αντιστοιχεί στην εφορία προκειμένου να μην έχουν περαιτέρω συνέπειες στην συγκεκριμένη υπόθεση, η οποία πάντως βρίσκεται ακόμα σε αρχικό στάδιο και δεν εγκυμονεί άμεσους κινδύνους. Που σημαίνει ότι οι «πράσινοι» δεν κινδυνεύουν με αφαίρεση βαθμών από τη συγκεκριμένη υπόθεση.

Επίσης σε κατηγορίες: Ποδόσφαιρο

Σχετικά άρθρα

Περισσότερα στην κατηγορία

Πρόσφατα νέα

Περισσότερα από Sportime Team

Από άλλη κατηγορία

Τελευταία νέα