Τρίτη 7 Ιουλίου 2026
Sportime

Διούδης: «Κατέβα, έλα εδώ είμαι και σε περιμένω»

Εκνευρισμός υπήρχε στις τάξεις του Παναθηναϊκού μετά τη νέα ήττα από τον ΠΑΣ Γιάννινα. Ο Σωκράτης Διούδης είχε και μία λογομαχία με την κερκίδα

Κώστας Παπαδόπουλος 1 λεπτά ανάγνωσης
Διούδης: «Κατέβα, έλα εδώ είμαι και σε περιμένω»
Πρόσθεσε το Sportime στις αγαπημένες σου πηγές

Εκνευρισμός υπήρχε στις τάξεις του Παναθηναϊκού μετά τη νέα ήττα από τον ΠΑΣ Γιάννινα. Ο Σωκράτης Διούδης είχε και μία λογομαχία με την κερκίδα.

Υπάρχουν κάποιοι διαπιστευμένοι οπαδοί στα γήπεδα. Στους «Ζωσιμάδες», λοιπόν, φαίνεται πως ένας κάτι είπε στον Έλληνα διεθνή τερματοφύλακα και εκείνος απάντησε. «Κατέβα, έλα εδώ είμαι και σε περιμένω» είπε ο Διούδης κάποια στιγμή. Ο τηλεοπτικός φακός τον συνέλαβε να κοιτάει προς την κερκίδα και να φωνάζει εκνευρισμένος.

Το πώς ξεκίνησε όλο αυτό δεν φάνηκε, αλλά δεν αποκλείεται να υπήρξαν αρχικά κάποια γαλλικά από την κερκίδα. Ούτως ή άλλως ένταση επικράτησε και στη συνέχεια. Ακούγονταν κάποιες φωνές την ώρα που ο Λάζλο Μπόλονι έκανε δηλώσεις.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Super League Greece (@super_league_gr)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Παναθηναϊκός: Το πήρε απόφαση ο Αλαφούζος – Έτσι «σπάει» το συμβόλαιο του Μπόλονι

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΠΑΣ Γιάννινα – Παναθηναϊκός: Μέλος του «τριφυλλιού» χτύπησε φίλαθλο! (vid)

Επίσης σε κατηγορίες: Super League Ποδόσφαιρο

Σχετικά άρθρα

Περισσότερα στην κατηγορία

Πρόσφατα νέα

Περισσότερα από Κώστας Παπαδόπουλος

Από άλλη κατηγορία

Τελευταία νέα