Sportime

Η ενδεκάδα του Γιοβάνοβιτς - Με αυτό το πλάνο ο Παναθηναϊκός θα προσπαθήσει να αποκλείσει την Μπράγκα

Δείτε τις επιλογές του Ιβάν Γιοβάνοβιτς για τη ρεβάνς με την Μπράγκα στο γεμάτο ΟΑΚΑ

Λευτέρης Παυλίδης 2 λεπτά ανάγνωσης
Η ενδεκάδα του Γιοβάνοβιτς - Με αυτό το πλάνο ο Παναθηναϊκός θα προσπαθήσει να αποκλείσει την Μπράγκα
Πρόσθεσε το Sportime στις αγαπημένες σου πηγές

Ο Παναθηναϊκός του Ιβάν Γιοβάνοβιτς βρίσκεται ένα βήμα πριν από την επιστροφή στους ομίλους του UEFA Champions League και αντίπαλός του στο κατάμεστο ΟΑΚΑ θα είναι η Μπράγκα (22:00, Cosmote Sport 2).

Η ενδεκάδα των γηπεδούχων έχει δύο αλλαγές σε σχέση με το πρώτο ματς, καθώς ο Φώτης Ιωαννίδης πήρε τη θέση του Άντραζ Σπόραρ και ο Μπερνάρ αυτή του Φίλιπ Τζούριτσιτς.

Οι δυο game changers του Παναθηναϊκού σε Μασσαλία και Μπράγκα, είχαν παίξει βασικοί κόντρα στον Βόλο. Ο Γιοβάνοβιτς ποντάρει πολλά στις συνεργασίες τους. Ο 23χρονος φορ θα οπισθοχωρεί συχνά για να έχει συμβολή στην ανάπτυξη της ομάδας του. Το κάνει πολύ πιο συχνά από τον Σλοβένο. Ο Βραζιλιάνος, από την πλευρά του, βρίσκεται σε καλό μομέντουμ.

Από κοντινή κάθετη του Μπερνάρ και διαγώνια μπαλιά του Ιωαννίδη προς τον Μαντσίνι επιτεύχθηκε το 2-1 στην Πορτογαλία. Επίσης, από κόρνερ του Βραζιλιάνου και κεφαλιά του Έλληνα φορ έγινε το 2-0 απέναντι στην ομάδα της Μαγνησίας. Αμφότεροι αναμένεται να βοηθήσουν.

Από εκεί και πέρα, ο Τιν Γέντβαϊ επέστρεψε στο κέντρο της άμυνας αντί του Μπαρτ Σένκεφελντ, ο οποίος είχε παίξει κόντρα στον Βόλο, ενώ στα άκρα αγωνίζονται οι Γιώργος Βαγιαννίδης και Χουάνκαρ που ξεχώρισαν απέναντι σε Μαρσέιγ και Ντνίπρο (πρώτο ματς) αντίστοιχα.

Στον αντίποδα, ο Αρτούρ Ζόρζε έβαλε τον Αντρέ Όρτα στη θέση του τραυματία Αλ-Μουσράτι, ενώ έκανε την έκπληξη, αφήνοντας εκτός τον Πίτσι, μετακίνησε τον Ρικάρντο Όρτα στον άξονα και έβαλε στα άκρα τον Άλβαρο Τζαλό.

BOMBA! HΡΘΕ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΔΩΡΑ!

Αναλυτικά:

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Μπρινιόλι, Βαγιαννίδης, Γέντβαϊ, Μάγκνουσον, Χουάνκαρ, Πέρεθ, Μπερνάρ, Βιλένα, Παλάσιος, Μαντσίνι, Ιωαννίδης.

ΜΠΡΑΓΚΑ: Ματέους, Γκόμες, Φόντε, Νιακατέ, Μαρίν, Καρβάλιο, Ρ. Όρτα, Α. Όρτα, Μπρούμα, Τζαλό, Ρουίθ.

Οι αναπληρωματικοί:

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Ξενόπουλος, Λίλο, Κώτσιρας, Σένκεφελντ, Σιδεράς, Μλαντένοβιτς, Αράο, Τσέριν, Τζούριτσιτς, Αϊτόρ, Βέρμπιτς, Σπόραρ.

ΜΠΡΑΓΚΑ: Σα, Χόρνιτσεκ, Σαάτσι, Φερνάντες, Ολιβέιρα, Σαλασάρ, Μέντες, Λόπες, Πίτσι, Μπανζά, Κάστρο, Σουμαρέ.

Our line-up for today's @ChampionsLeague game!#Panathinaikos#PAOFC#PAOBRA#UCLpic.twitter.com/uRUIVoN8RB

— Panathinaikos F.C. (@paofc_) August 29, 2023

Θα καταφέρει ο Παναθηναϊκός του Γιοβάνοβιτς να αποκλείσει την Μπράγκα;

https://youtu.be/UF96bQF1r9o

Επίσης σε κατηγορίες: Champions League Ποδόσφαιρο

Σχετικά άρθρα

Περισσότερα στην κατηγορία

Πρόσφατα νέα

Περισσότερα από Λευτέρης Παυλίδης

Από άλλη κατηγορία

Τελευταία νέα