Sportime

Ετοιμος για ατομικό ρεκόρ o Μακέντα

Φέτος μέχρι τώρα έχει τον ίδιο αριθμό γκολ σε 22 ματς

Βαγγέλης Λάσκαρης 1 λεπτά ανάγνωσης
Ετοιμος για ατομικό ρεκόρ o Μακέντα
Πρόσθεσε το Sportime στις αγαπημένες σου πηγές

Μακέντα: Σημείωσε το γκολ του Παναθηναϊκού στην Τρίπολη.

Ο επιθετικός των «πρασίνων» με το πέναλτι που ευστόχησε και έκανε το 0-1 στην αναμέτρηση κατάφερε να φτάσει τα 10 στο φετινό πρωτάθλημα της Super League 1.

Απόδοση την οποία είχε και πέρσι ο Ιταλός φορ του Παναθηναϊκού. Τώρα όμως έχει μπροστά του ένα ακόμη ματς για την κανονική διάρκεια, αλλά και τα παιχνίδια των πλέι οφ του πρωταθλήματος.

Κάτι που σημαίνει πως μπορεί να έχει καλύτερη επίδοση από πέρσι αλλά και να πραγματοποιήσει ατομικό ρεκόρ!

Συγκεκριμένα, τα 10 γκολ είναι μέχρι το ρεκόρ του τα οποία έφτασε για τρίτη φορά στην καριέρα του. 10 γκολ είχε καταφέρει να σημειώσει και τη σεζόν 2014-15 ως παίκτης της Μπέρμιγχαμ.

Έχοντας βάλει 10 γκολ σε 18 συμμετοχές. Φέτος μέχρι τώρα έχει τον ίδιο αριθμό γκολ σε 22 ματς. Επίσης πέρσι είχε φτάσει τα 10 γκολ έχοντας αγωνιστεί με τον Παναθηναϊκό συνολικά 26 φορές.

Κάντε follow στο Sportime

Κάντε like στην σελίδα του Sportime στο Facebook

Ακολουθήστε το Sportime στο Instagram

Επίσης σε κατηγορίες: Super League Ποδόσφαιρο

Σχετικά άρθρα

Περισσότερα στην κατηγορία

Πρόσφατα νέα

Περισσότερα από Βαγγέλης Λάσκαρης

Από άλλη κατηγορία

Τελευταία νέα